goofs Posted July 16 Posted July 16 Filip kad bi nabacio još 4-5kg mišića bez da izgubi na pokretljivosti i šutu bi bio tiptopić 3
Defunctus Posted July 16 Posted July 16 Trenutno najvise brine Kuzmanovic i koliko cemo ga cesto slusati na turniru 7
Jimmy Kowalski Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, MiddleClass said: Micic plese... Hejteri stop Uhvatio ritam u 2/4, podelio neke lepe pasove.. 2
Milošica Posted July 16 Posted July 16 Just now, Defunctus said: Trenutno najvise brine Kuzmanovic i koliko cemo ga cesto slusati na turniru 3 puta
pbg12345 Posted July 16 Posted July 16 Just now, Defunctus said: Trenutno najvise brine Kuzmanovic i koliko cemo ga cesto slusati na turniru hiljadu puta smo pisali, pogotovo o rts komentatorima sve je receno, ali mene i dalje ponekad iznenade koliko je to jebeno lose evo, da izaberu dva random lika od nas ovde sto pratimo utakmicu siguran sam da bi smislenije i ugodnije zvucali bukvalno mi kvare svaki uzitak utakmice ok, naravno, moze se gledati i bez tona, ali to tek ne volim 3 1
sasha Posted July 16 Posted July 16 2 minutes ago, Defunctus said: Trenutno najvise brine Kuzmanovic i koliko cemo ga cesto slusati na turniru 6 puta pa ko pteživi
pbg12345 Posted July 16 Posted July 16 gledam neki snimak sa priprema, malina u stopu prati micica u sprintevima mozda da ga skine pesic, verujem da bi izgledao bolje na terenu nego jaramaz 1
sasha Posted July 16 Posted July 16 Ko hoće da izbegne rts na oi čovek sve objasnio kako ide legalno 1
smooth.Op Posted July 16 Posted July 16 4 minutes ago, pbg12345 said: hiljadu puta smo pisali, pogotovo o rts komentatorima sve je receno, ali mene i dalje ponekad iznenade koliko je to jebeno lose evo, da izaberu dva random lika od nas ovde sto pratimo utakmicu siguran sam da bi smislenije i ugodnije zvucali bukvalno mi kvare svaki uzitak utakmice ok, naravno, moze se gledati i bez tona, ali to tek ne volim Srećom SP sam pratio na SK. To je Plavšić vrhunski prenosio. Ona tekma protiv Kanade mu je životno delo. Sad pratim na areni. OI razmišljam da gledam na max-u. Ne znam samo da li će biti bolje gledati tako ili sa našim komentatorima pa kako god. Kuzmu ne mogu da slušam nikako.
uini Posted July 16 Posted July 16 4 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Poku je 2 godine daleko da bude 2 godine daleko.. na boxscoreu pise da je igrao 5mins, pri cemu sam prvu cetvrtinu gledao, gde je odigrao par mins sta sam propustio u ta tri za ovu procenu?
Jimmy Kowalski Posted July 16 Posted July 16 Just now, uini said: na boxscoreu pise da je igrao 5mins, pri cemu sam prvu cetvrtinu gledao, gde je odigrao par mins sta sam propustio u ta tri za ovu procenu? Potpuno uplaseno i izgubljeno. Kao neki random lik koga su pokupili sa ulice. 2 1
Recommended Posts