pantelia Posted July 16 Posted July 16 Kuzmanovic ima neki Dule Glavonja vajb, ne znam kako da objasnim 2
freakns Posted July 16 Posted July 16 Vasa je tragican... otvorili smo tekmu ko da nam je centar Djura Ostojic a ne Nikola Jokic
Ivo Petović Posted July 16 Posted July 16 Aleksa treba da počinje sa Jokićem. Milutinov kao da je izgubio malo mojoa od prošle godine. Deluje tromije. 1
Defunctus Posted July 16 Posted July 16 Delavedova kao da se skinuo sa pajda, pa spava po 18 sati dnevno zbog terapije i sad ustao 1
Defunctus Posted July 16 Posted July 16 (edited) Evo Jokica nazad, Arapi u ugovoru naznacili koliku minutazu mora da ima, a ostali nisu bitni, moze i Jaramaz da igra Edited July 16 by Defunctus 1
Popular Post Mindaugas Žukauskas Posted July 16 Popular Post Posted July 16 Pa nisam čeko repstativno leto da bih opet gledo Jajomaza 11
Jimmy Kowalski Posted July 16 Posted July 16 1 minute ago, Mindaugas Žukauskas said: Pa nisam čeko repstativno leto da bih opet gledo Jajomaza Ja se bas uzeleo. Nisam ga video jos od aprila.. 2 1
Ivo Petović Posted July 16 Posted July 16 Kako vi sa Jajomazom ™, tako ja sa Gudurićem i njegovim pokretima čoveka koji se upravo usrao i hoda usranih gaća po terenu.
Recommended Posts