napadaj Posted July 15 Posted July 15 12 hours ago, smooth.Op said: Ne mogu gledati ovog Avramovića koliko mi je iritantan. +1, budala napržena. 1 1
uini Posted July 15 Posted July 15 6 minutes ago, sasha said: Jel realno što su nas kladže stavile na 4.mesto za za zlato? Dobro Ameri su izraziti favoriti a onda su pre nas i Kanada i Francuska a posle Grci i Nemci isto pa Španija... pejstovao sam pre par dana na strane repke neke amere koje je ponudio the athletic, tu smo treci sa odds, malo iza kanade, malo ispred francuza. u sustini, to su tri egal repke, sa razlicitim prednostima i manama, sve okej 2 1
kralj Posted July 15 Posted July 15 (edited) Ju, pardon. Ipak je utorak i sreda. Edited July 15 by kralj 1
ducca Posted July 15 Posted July 15 (edited) Mea culpa, proverio na Tw nalogu koji je ocigledno termine prepisao sa sajta australijske repke, nemam drugo objasnjenje. https://basketnews.com/news-208991-serbia-will-miss-two-players-vs-team-usa-in-abu-dhabi.html Edited July 15 by ducca
Hele Posted July 15 Posted July 15 49 minutes ago, uini said: pejstovao sam pre par dana na strane repke neke amere koje je ponudio the athletic, tu smo treci sa odds, malo iza kanade, malo ispred francuza. u sustini, to su tri egal repke, sa razlicitim prednostima i manama, sve okej Videli smo koliko smo egal. Ali super, odlicno, nek nas stave na deseto mesto, sto nize, to bolje 😎
uini Posted July 15 Posted July 15 ne kapiram bas cemu toliko kurcenje na konto pripremne tekme australija danas zamalo u finisu da stigne u egal sa usa, pa ih nece zato staviti u krug favorita ne igra se na tri dobijene, niti kanadjani i francuzi imaju neke levake na parketu 1
Hele Posted July 15 Posted July 15 Nek ti bude. https://www.instagram.com/reel/C9ISmNyoa19/?igsh=aDZ2aWU2N2RwM3k=
Defunctus Posted July 15 Posted July 15 (edited) Cemu uopste utakmica sa Amerima tako blizu zvanicne na igrama. Mi bi trebali da se krecemo ispod radara u ovom periodu, da idemo na neki blickrig i njihovo potcenjivanje na otvaranju turnira. Besmisleno je, osim ako je savez uzeo dobre pare od Arapa, onda je jasno. Edited July 15 by Defunctus 1
Micko8 Posted July 15 Posted July 15 Bas je vazno sto ameri prave neku rang listu, oni prate internacionalnu kosarku kao sto ne amerikanci prate NFL. Ovi iz fibe su mnogo veci idioti sa njihovom rang listom. Koja budala nam je pravila raspored da igramo back to back utakmice i to drugu sa amerima, najebali smo u Sredu.
Hele Posted July 15 Posted July 15 (edited) 11 minutes ago, Defunctus said: Cemu uopste utakmica sa Amerima tako blizu zvanicne na igrama. Mi bi trebali da se krecemo ispod radara u ovom periodu, da idemo na neki blickrig i njihovo potcenjivanje na otvaranju turnira. Besmisleno je, osim ako je savez uzeo dobre pare od Arapa, onda je jasno. Uzeli smo velike pare. A i moje misljenje je da je idealna utakmica. Zdravo je da te neko dobro nabusi na pripremama, da se ne opustis. A ako neko mora, nek budu oni. Izvuci cemo lekcije, ali poraz ce biti manje bolan i nece biti straha od rusenja atmosfere i morala u reprezentaciji, kao kad bi nas nabusila Francuska recimo. Samo da ih ne dobijemo, kuku lele nama onda, bice lozenje na max do OI, nece moci da se zivi 😀 Inace, da, dve jake utakmice u dva dana su teska budalastina, kao da se nije imalo vremena da se napravi pauza. Naravno, Ameri su dobili dan odmora. Edited July 15 by Hele 1
uini Posted July 16 Posted July 16 6 hours ago, Defunctus said: Cemu uopste utakmica sa Amerima tako blizu zvanicne na igrama. Mi bi trebali da se krecemo ispod radara u ovom periodu, da idemo na neki blickrig i njihovo potcenjivanje na otvaranju turnira. Besmisleno je, osim ako je savez uzeo dobre pare od Arapa, onda je jasno. ne mozes da budes ispod radara ako ti je glavni igrac jokic, o kojem svaki nba trener ima skauting biblioteku, odnosno, zna u pola noci sta i kako radi, bogdan, koji je cca 7-8 godina u nba, pa zatim jovic kojeg trenira spoelstra i vasa koji je proveo sezonu tamo. na stranu to sto danas ne moze da te iznenadi niti jedan igrac koji igra kosarku na visokom nivou, ti & ja mozemo da napravimo korektan skauting video o bilo kom reprezentativcu srbije. za mene je korisno sto igramo pre turnira, da se malko prevazidje i mentalni i fizicki sok sto igras protiv curryja, lebrona, tatuma itd. nece amere iznenaditi npr dobric ili vanja nekim potezom ili odlukom na terenu, vec iskljucivo ako sutiraju 5/7 za tri. 4
Recommended Posts