arheolog1981 Posted July 14 Posted July 14 1 hour ago, Micko8 said: KSS resio da demantuje Merdian Sport Jel to Jović ostao u BG i trenira individualno? Gledam sa telefona, treba mi ekran 14 inča... oćoraveh pod mlade dane
Micko8 Posted July 14 Posted July 14 1 hour ago, Hele said: Pusti ti Meridijan, ti si to tvrdio davno, a i arheolog juce, ajmo sad banovi obojici 😁 Dok se ne ozvanici imamo pravo da budemo skepticni
kralj Posted July 14 Posted July 14 To što trenira u Beogradu, ne znači da nije odlučeno da ne ide na Olimpijadu. 1
Micko8 Posted July 14 Posted July 14 Ja sam sada mnogo optimisticniji, nije dzaba KSS ovo izbacio posle onih naslova na raznim sajtovima iz prethodnih dana.
Heaviside Posted July 14 Posted July 14 21 minutes ago, kralj said: To što trenira u Beogradu, ne znači da nije odlučeno da ne ide na Olimpijadu. ali kad se pogleda ovaj post saveza u kontekstu tračeva reklo bi se da znači da nije odlučeno ni da ne ide i da u ovom trenutku definitvno nema nikakav prelom. u principu je skoro sigurno onako kako je i kari rekao - nema preloma, lepo se oporavlja i počeo je sa treninzima, videće još da li će uspeti da se spremi na vreme za olimpijadu 1 1 1
Heaviside Posted July 14 Posted July 14 26 minutes ago, Micko8 said: Da, on je ali nema dede na trenizima. rekao je kari da je dedi zabranjena košarka na 7 dana, ide na terapije neke
sasha Posted July 14 Posted July 14 https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/optimizam-iz-abu-dabija-da-jovic-ide-na-igre-u-planu-sastanak-sa-spolstrom/487094 1
Fins fleet Posted July 15 Posted July 15 1 hour ago, hooyadahoo said: Valjda će znati da treba da se raduju kad pobede 🥺 Valjda ce znati da treba da pobede Valjda ce znati da pobede Valjda ce da pobede
pantelia Posted July 15 Posted July 15 A jeste, Pokusevski ne zna sta je geek, a on bio model za tu rec 2 4
sasha Posted July 15 Posted July 15 Jel realno što su nas kladže stavile na 4.mesto za za zlato? Dobro Ameri su izraziti favoriti a onda su pre nas i Kanada i Francuska a posle Grci i Nemci isto pa Španija...
Recommended Posts