Micko8 Posted July 12 Posted July 12 Stefan Jovic na jednoj nozi je pet puta korisniji igrac od Micica. Ne mozemo u defanzivnom skoku da zagradimo jebenog Jabuselea.
Defunctus Posted July 12 Posted July 12 Treba Guduru hipnotisati pred oi, da vidi protivnike samo u crno belom dresu 3
Valk Posted July 12 Posted July 12 24 minutes ago, kralj said: Kakav govnar, šta radi na prijateljskoj utakmici na centru terena. 24 minutes ago, Jimmy Kowalski said: I ovaj mesar ga odmah povredio.. Je l' može preprič šta to bi, propustila sam dok sam razvlačila HDMI kablove
Plissken Posted July 12 Posted July 12 Steta sto Guduric nije fintirao ovo. Covek svaku utakmicu igra u nekom svom ritmu.
garmonbozia Posted July 12 Posted July 12 Just now, Mil@n said: Jokić mi ide na racq kad je neobrijan... Ide ti na neobrijan kurac? 4
Hele Posted July 12 Posted July 12 Da neko cita ovde komentare, a ne gleda utakmicu, mislio bi da gubimo 30 razlike, a ne da vodimo protiv Francuske u Francuskoj. 2 1
Hele Posted July 12 Posted July 12 (edited) Bradati radikal je doktor kosarke. Edited July 12 by Hele 3
arheolog1981 Posted July 12 Posted July 12 Just now, kralj said: Igraju li ovima pikovi sa ovog drafta? Ne 1
Micko8 Posted July 12 Posted July 12 Treba pokrenuti peticiju da se Micic vrati kuci posle ove utakmice. 1 2
johan nagel Posted July 12 Posted July 12 Одлично ово изгледа за практично прву пријатељску утакмицу. 3
Recommended Posts