Ivo Petović Posted July 12 Posted July 12 Plavšić kao pijan, svakom kretnjom vrišti da ne pripada ovde. Ajmo se nadati da je samo trema. 1
Popular Post uini Posted July 12 Popular Post Posted July 12 2 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Vasa je za trecu petorku.. nije on kriv sto protivnik ima frenkija 10
Ivo Petović Posted July 12 Posted July 12 Niko ne ume da ubije momentum ekipe kao Gudura. Bukvalno energetski vampir svoje ekipe. 1
Jimmy Kowalski Posted July 12 Posted July 12 1 minute ago, garmonbozia said: je l' može Kari da katuje Guduru pls Ja da sam Kari, ja bih ga zajebavao. Ono, dignem ga sa klupe da udje, pa mu pokazem da sedne. I tako non stop.. 8
Ivo Petović Posted July 12 Posted July 12 4 minutes ago, Filozof manijak said: Bem ti, Franđi imaju Wembija, Lesorta i Goberta Francuzi bi za par godina mogli on merit imati bolju košarkašku ekipu od USA, ako se trendovi nastave.
Valk Posted July 12 Posted July 12 1 minute ago, Hele said: Zovi Bobija 🤣 Bukvalno, ja ne znam kako igrati protiv ove uspravne anakonde.
Recommended Posts