Micko8 Posted July 12 Posted July 12 (edited) Veliki je ovo hendikep ma koliko neki mislili da nije ako je tacno. Mislim da je Pesic trebao da pozove i Tristana na ove pipreme. Pesic je do juce govorio optimisticno o Jovicu Edited July 12 by Micko8 1
goofs Posted July 12 Posted July 12 Nema teorije da je imao prelom skočnog zgloba, a da se to ne vidi više od mesec dana. 3
Heaviside Posted July 12 Posted July 12 pešić je na poslednjoj konferenciji pre dan-dva eksplicitno rekao da je dobro što nema nikakvog preloma i ponovio to jedno 3 puta 1
goofs Posted July 12 Posted July 12 6 minutes ago, Čutura said: hairline fracture? Ma hariline fracture može meni ili tebi da se desi, on momak igra u najskupljoj ligi na svetu i svojoj franšizi vredi desetine miliona dolara. Nema šanse da oni prepuštaju bilo šta slučaju. 1
kralj Posted July 12 Posted July 12 Meni rekoše da se na poslednjim snimcima ništa ne vidi. Jebote, ozbiljno sranje. 1
uini Posted July 12 Posted July 12 ne znam ne znam tj ono u sta verujem je da je jovic kli koji bi igrao, bez obzira na preporuku majemija ali ja to mozda romantizujem.
Heaviside Posted July 12 Posted July 12 4 minutes ago, kralj said: Meni rekoše da se na poslednjim snimcima ništa ne vidi. Jebote, ozbiljno sranje. Pa to je i Kari rekao…možda ovo i nije tačno 1
kralj Posted July 12 Posted July 12 15 minutes ago, uini said: ne znam ne znam tj ono u sta verujem je da je jovic kli koji bi igrao, bez obzira na preporuku majemija ali ja to mozda romantizujem. I meni je odmah pao na pamet Rajlijev savetodavni upliv. Ne kažem, delikatno je. Malog čeka nindža/mindža sezona. 1
Valk Posted July 12 Posted July 12 Je l' sad kasno da se pozove hitno neko drugi? Kad kažem neko drugi mislim na Kalinića, kad bi pristao "zbog Srbije" - oprao bi se i kod najvernijih™
pbg12345 Posted July 12 Posted July 12 ma nije jos ni odredjeno finalnih 12, 16 ih je na spisku trenutno
Recommended Posts