Jump to content

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Featured Replies

Edited by Jimmy Kowalski

Raniću se

Veliki je ovo hendikep ma koliko neki mislili da nije ako je tacno. Mislim da je Pesic trebao da pozove i Tristana na ove pipreme. Pesic je do juce govorio optimisticno o Jovicu:rolleyes:

Edited by Micko8

Nema teorije da je imao prelom skočnog zgloba, a da se to ne vidi više od mesec dana.

hairline fracture?

pešić je na poslednjoj konferenciji pre dan-dva eksplicitno rekao da je dobro što nema nikakvog preloma i ponovio to jedno 3 puta

Biće i u NBA app

u picku materinu

nadam se da nije tacno ovo za jovica

6 minutes ago, Čutura said:

hairline fracture?

Ma hariline fracture može meni ili tebi da se desi, on momak igra u najskupljoj ligi na svetu i svojoj franšizi vredi desetine miliona dolara. Nema šanse da oni prepuštaju bilo šta slučaju.

Meni rekoše da se na poslednjim snimcima ništa ne vidi. Jebote, ozbiljno sranje.

ne znam ne znam

tj ono u sta verujem je da je jovic kli koji bi igrao, bez obzira na preporuku majemija ali ja to mozda romantizujem.

4 minutes ago, kralj said:

Meni rekoše da se na poslednjim snimcima ništa ne vidi. Jebote, ozbiljno sranje.

Pa to je i Kari rekao…možda ovo i nije tačno

15 minutes ago, uini said:

ne znam ne znam

tj ono u sta verujem je da je jovic kli koji bi igrao, bez obzira na preporuku majemija ali ja to mozda romantizujem.

I meni je odmah pao na pamet Rajlijev savetodavni upliv. 

Ne kažem, delikatno je. Malog čeka nindža/mindža sezona.

Je l' sad kasno da se pozove hitno neko drugi?

Kad kažem neko drugi mislim na Kalinića, kad bi pristao "zbog Srbije" - oprao bi se i kod najvernijih™

ma nije jos ni odredjeno finalnih 12, 16 ih je na spisku trenutno