July 12, 2024Jul 12 Veliki je ovo hendikep ma koliko neki mislili da nije ako je tacno. Mislim da je Pesic trebao da pozove i Tristana na ove pipreme. Pesic je do juce govorio optimisticno o Jovicu Edited July 12, 2024Jul 12 by Micko8
July 12, 2024Jul 12 Nema teorije da je imao prelom skočnog zgloba, a da se to ne vidi više od mesec dana.
July 12, 2024Jul 12 pešić je na poslednjoj konferenciji pre dan-dva eksplicitno rekao da je dobro što nema nikakvog preloma i ponovio to jedno 3 puta
July 12, 2024Jul 12 6 minutes ago, Čutura said: hairline fracture? Ma hariline fracture može meni ili tebi da se desi, on momak igra u najskupljoj ligi na svetu i svojoj franšizi vredi desetine miliona dolara. Nema šanse da oni prepuštaju bilo šta slučaju.
July 12, 2024Jul 12 ne znam ne znam tj ono u sta verujem je da je jovic kli koji bi igrao, bez obzira na preporuku majemija ali ja to mozda romantizujem.
July 12, 2024Jul 12 4 minutes ago, kralj said: Meni rekoše da se na poslednjim snimcima ništa ne vidi. Jebote, ozbiljno sranje. Pa to je i Kari rekao…možda ovo i nije tačno
July 12, 2024Jul 12 15 minutes ago, uini said: ne znam ne znam tj ono u sta verujem je da je jovic kli koji bi igrao, bez obzira na preporuku majemija ali ja to mozda romantizujem. I meni je odmah pao na pamet Rajlijev savetodavni upliv. Ne kažem, delikatno je. Malog čeka nindža/mindža sezona.
July 12, 2024Jul 12 Je l' sad kasno da se pozove hitno neko drugi? Kad kažem neko drugi mislim na Kalinića, kad bi pristao "zbog Srbije" - oprao bi se i kod najvernijih™