1n54jd3r Posted June 30 Posted June 30 1 hour ago, Valkyrie said: Seljo promoviše Cecu kao srpsku kulturu pa sta on zna sta je kultura, zena ga brainwash-ovala...mozda i Zubac, ko zna 1
uini Posted June 30 Posted June 30 jokic & luka mrtva trka [rima!] na tu temu; kad im otpanje pre tekme neki turbo folk trep dragulj jebiga, to je mejnstrim vec 35 godina, it is what it is
*edited by mod Posted June 30 Posted June 30 1 hour ago, uini said: jokic & luka mrtva trka [rima!] na tu temu; kad im otpanje pre tekme neki turbo folk trep dragulj jebiga, to je mejnstrim vec 35 godina, it is what it is Jokić je tu ipak manje loš, još mu se nije zalomio BMK kao Luki. 2
Milošica Posted June 30 Posted June 30 3 hours ago, 1n54jd3r said: pa sta on zna sta je kultura, zena ga brainwash-ovala...mozda i Zubac, ko zna Ovo kao za Slobu kad slušam 1
uini Posted June 30 Posted June 30 29 minutes ago, *edited by mod said: Jokić je tu ipak manje loš, još mu se nije zalomio BMK kao Luki. meni je to sve isto 1
Valk Posted June 30 Posted June 30 3 hours ago, 1n54jd3r said: pa sta on zna sta je kultura, zena ga brainwash-ovala...mozda i Zubac, ko zna Mislim na Jokaru a ne ovog zeta. 1
napadaj Posted June 30 Posted June 30 23 minutes ago, uini said: meni je to sve isto Ceca je treš o ljubavnim brodolomima, a BMK peva o ratnim zločincima. Nije ni blizu isto. 1
uini Posted June 30 Posted June 30 10 minutes ago, napadaj said: Ceca je treš o ljubavnim brodolomima, a BMK peva o ratnim zločincima. Nije ni blizu isto. sesa je ratni profiter, zena mafijasa i ratnog zlocinca, daklem, meni je to malo gore, makar svirala i post-rock a muzicki mi je sve to isti pimpek, na to sam mislio, dziberanija. 6
napadaj Posted June 30 Posted June 30 Moj post se odnosi isključivo na to kakvi su oni muzički i to nije isto.
pbg12345 Posted June 30 Posted June 30 naravno da nije isto bmk je gospodin covek i muzicki bog za onu kalasturu
uini Posted June 30 Posted June 30 5 minutes ago, napadaj said: Moj post se odnosi isključivo na to kakvi su oni muzički i to nije isto. okej, ti vidis te tanane razlike u trash muzici, meni je to sve sranje kroz gusto granje.
Valk Posted June 30 Posted June 30 U pravu si @Amos, ajmo da ne zagađujemo topik o KRS ovim trešom. Dakle: 1
Recommended Posts