garmonbozia Posted June 24 Posted June 24 a i otkud ne znaju da li se pre toga pozdravio sa njim? Baš smara sve to
Fins fleet Posted June 24 Posted June 24 1 hour ago, Jimmy Kowalski said: Zasto ne bi mogli da dodju na okupljanje? Dogovor NBA I Fiba ako se dobro secam. Mozda je bilo samo za eurobasket
goofs Posted June 24 Posted June 24 To važi za početak treniranja, došao je na prozivku, verovatno će morati da preskoči prvu nedelju priprema ili tako nešto. 3
kralj Posted June 24 Posted June 24 Mogu na okupljanje. Ovaj je i naglašavao da je ceremonijalni koktel posle. Počeće da treniraju koji dan posle ostalih.
booyaka Posted June 24 Posted June 24 Kako procveta Aleksa kada se skupi reprezentacija, njega baš to radi. 1
kralj Posted June 24 Posted June 24 (edited) 2 minutes ago, Micko8 said: Nikola Jovic ce verovatno propustiti OI . Otkud sad to? Rekao je da je za koji dan snimanje, da se oseća dosta bolje i da je optimističan. Doduše, rekao je da život ide dalje ukoliko ne bude igrao sa takvim filozofskim mirom, da imam utisak da nije baš svestan koliko bi nas to koštalo. Edited June 24 by kralj 1
Hele Posted June 24 Posted June 24 Lupa lik, opustite se. Mozda ni ne bude igrao, ali to trenutno ni sam Nikola ne zna, ali, eto, neki Micko zna. 1
Micko8 Posted June 24 Posted June 24 20 minutes ago, kralj said: Otkud sad to? Rekao je da je za koji dan snimanje, da se oseća dosta bolje i da je optimističan. Doduše, rekao je da život ide dalje ukoliko ne bude igrao sa takvim filozofskim mirom, da imam utisak da nije baš svestan koliko bi nas to koštalo. Pa pogledaj kako gura trotinet, nije nikakvo lupanje i Jovic sam to nagovestava u izjavi. Inace bi bio veliki hendikep njegovo igranje. Nemamo zamenu za njega, koji crni Davidovac
Recommended Posts