bradilko Posted June 5 Posted June 5 3 hours ago, copkillah said: to što znate, znate iz prve ruke ili? sa gajbice, druge
copkillah Posted June 5 Posted June 5 1 hour ago, Moća said: Iz druge ako ti je bas stalo. predaleko jbg
Ratamahatta Posted June 5 Posted June 5 Avramovicu javili da avion za Pariz krece za 24h, a ne veceras, pa nije stigao da se spakuje i na prvenstvo ide Dangubic 1
nahbar Posted June 6 Posted June 6 On 30. 5. 2024. at 23:00, Nikodije said: I šta je ovaj sad ovde rekao zapravo? Mora li baš svakog dana da isprdi porciju ničega. Prde ovi sto prenose Noletovo podjebavanje
goofs Posted June 10 Posted June 10 Izašla je četvrta epizoda "The Decision" serijala, ovaj put u glavnoj ulozi Mondo NIKOLA JOKIĆ IGRA ZA SRBIJU NA OLIMPIJSKIM IGRAMA! 1
bradilko Posted June 10 Posted June 10 je li moguce da pesic nije zvao stefana jovica? topic je povredjen ne znam sta sta se koji inati sa teodosicem. 1
goofs Posted June 10 Posted June 10 Vasilije Micić Aleksej Pokuševski Bogdan Bogdanović Nikola Jović Nikola Jokić Vladimir Lučić Marko Gudurić Vanja Marinković Ognjen Dobrić Filip Petrušev Nikola Milutinov Dušan Ristić Aleksa Avramović Ognjen Jaramaz Dejan Davidovac Uroš Plavšić Jaki ka crna zemlja. Jović je verovatno premator da bi išao na pripreme sa kojih će otpasti, a Piroćanac izgleda više veruje Aleksi za tu ulogu. 4 imena je tu samo da popuni prostor za trening, jasno se nazire ko će ići na turnir.
uini Posted June 10 Posted June 10 6 minutes ago, bradilko said: je li moguce da pesic nije zvao stefana jovica? topic je povredjen ne znam sta sta se koji inati sa teodosicem. jel izasao spisak?
goofs Posted June 10 Posted June 10 e, i nema Tristana, možda je trebalo zapljunuti ga, mislim da sad već ima pravo da igra 1
garmonbozia Posted June 10 Posted June 10 1: Vasa, Avram 2: Bogdan, Vanja, Gudura 3: Luča, Pokuševski 4: Jović, Petrušev, Deda 5: Jokić, Milutinov Vrv ide Kobra 'mesto Pokuševskog 1
uini Posted June 10 Posted June 10 (edited) pokushevski je PF i ide [nadam se] umesto dede, posto on ne moze da igra basket sa amerima edit @garmonbozia Edited June 10 by uini 1
garmonbozia Posted June 10 Posted June 10 (edited) 1 minute ago, smooth.Op said: De ti je Jaramaz? U gulagu 1 minute ago, uini said: pokushevski je PF i ide [nadam se] umesto dede, posto on ne moze da igra basket sa amerima Meni on više trojka nego PF, šaznam, vrv ga nisam gledao toliko Edited June 10 by garmonbozia
freakns Posted June 10 Posted June 10 jel oma pljujemo po Debelom i krivimo ga za sve ili tek kada izgubimo? 1
Recommended Posts