booyaka Posted May 31, 2024 Posted May 31, 2024 Dobrić nije višak ni sa Gudurom. Lučić je upitan da li je zdrav uopšte.
pantelia Posted June 1, 2024 Posted June 1, 2024 Guduric 7-10 dana pauze, biti ce biti spreman za Olmipijadu 1
Azdaja Posted June 3, 2024 Posted June 3, 2024 On 1. 6. 2024. at 23:06, pantelia said: Guduric 7-10 dana pauze, biti ce biti spreman za Olmipijadu Ne mora da se "cima".
uini Posted June 4, 2024 Posted June 4, 2024 morace nikolo paganini da uslishi tu nadu, bice nekog dodatnog bericjeta sigurno
Jesper23 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Znalo se to i ranije, sve je završeno preko don Miška kao i onaj potpis podrške. Jebi gaaa, svako od nas ima neku svoju računicu. 1
Defunctus Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 Na mentalnom planu planu, Lucic je korak napred proslogodisnjoj skoro pa savrsenoj timskoj hemiji. Ta njegova stabilnost i autoritet su uvek toliki doprinos da mislim da ga posle karijere treba zadrzati u strucnom stabu. Stefan Jovic mi je isto materijal za to. Inace, bice prezanimljivo ispratiti Nikolu Jovica godinu dana posle, nakon napretka u klubu. Sa kosarkaske strane me to verovatno vise zanima nego povratak debelog, sa navijacke realno malo manje. 2
copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 hour ago, Jesper23 said: Znalo se to i ranije, sve je završeno preko don Miška kao i onaj potpis podrške. Jebi gaaa, svako od nas ima neku svoju računicu. Miško je bezmalo postao mitsko biće, a bukvalno ni 50% onoga što mu se pripisuje ne postoji.
levi Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 napredak Nikole Jovića je počeo u reprezentaciji, prošlog leta je postao seniorski igrač, u klubu se to čak i nedovoljno videlo ove godine u odnosu na to koliko ga je Spoelstra hvalio letos
Jesper23 Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 1 hour ago, copkillah said: Miško je bezmalo postao mitsko biće, a bukvalno ni 50% onoga što mu se pripisuje ne postoji. Za ovo ponešto i znam, ne pišem na pamet.
copkillah Posted June 5, 2024 Posted June 5, 2024 48 minutes ago, Jesper23 said: Za ovo ponešto i znam, ne pišem na pamet. 40 minutes ago, Moća said: Džabe ti njima objašnjavaš. to što znate, znate iz prve ruke ili?
Recommended Posts