booyaka Posted May 31 Posted May 31 Dobrić nije višak ni sa Gudurom. Lučić je upitan da li je zdrav uopšte.
Azdaja Posted June 3 Posted June 3 On 1. 6. 2024. at 23:06, pantelia said: Guduric 7-10 dana pauze, biti ce biti spreman za Olmipijadu Ne mora da se "cima".
uini Posted June 4 Posted June 4 morace nikolo paganini da uslishi tu nadu, bice nekog dodatnog bericjeta sigurno
Jesper23 Posted June 5 Posted June 5 Znalo se to i ranije, sve je završeno preko don Miška kao i onaj potpis podrške. Jebi gaaa, svako od nas ima neku svoju računicu. 1
Defunctus Posted June 5 Posted June 5 Na mentalnom planu planu, Lucic je korak napred proslogodisnjoj skoro pa savrsenoj timskoj hemiji. Ta njegova stabilnost i autoritet su uvek toliki doprinos da mislim da ga posle karijere treba zadrzati u strucnom stabu. Stefan Jovic mi je isto materijal za to. Inace, bice prezanimljivo ispratiti Nikolu Jovica godinu dana posle, nakon napretka u klubu. Sa kosarkaske strane me to verovatno vise zanima nego povratak debelog, sa navijacke realno malo manje. 2
copkillah Posted June 5 Posted June 5 1 hour ago, Jesper23 said: Znalo se to i ranije, sve je završeno preko don Miška kao i onaj potpis podrške. Jebi gaaa, svako od nas ima neku svoju računicu. Miško je bezmalo postao mitsko biće, a bukvalno ni 50% onoga što mu se pripisuje ne postoji.
levi Posted June 5 Posted June 5 napredak Nikole Jovića je počeo u reprezentaciji, prošlog leta je postao seniorski igrač, u klubu se to čak i nedovoljno videlo ove godine u odnosu na to koliko ga je Spoelstra hvalio letos
Jesper23 Posted June 5 Posted June 5 1 hour ago, copkillah said: Miško je bezmalo postao mitsko biće, a bukvalno ni 50% onoga što mu se pripisuje ne postoji. Za ovo ponešto i znam, ne pišem na pamet.
copkillah Posted June 5 Posted June 5 48 minutes ago, Jesper23 said: Za ovo ponešto i znam, ne pišem na pamet. 40 minutes ago, Moća said: Džabe ti njima objašnjavaš. to što znate, znate iz prve ruke ili?
Recommended Posts