copkillah Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 1 hour ago, copkillah said: Polako, objavio samo jedan lik, nema izvora, nema potvrde, nisam baš u fazonu da je rešeno.
Jimmy Kowalski Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 46 minutes ago, Micko8 said: Eto i selektor vam otkrio da Jokic nece igrati Nije. Rekao je samo da mu jos nije stigao nikakav telegram iz Amerike..
copkillah Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 6 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nije. Rekao je samo da mu jos nije stigao nikakav telegram iz Amerike.. Pa, bio je malo direktniji: Quote "Tviter novinar objavio fake news (lažne vesti, prim. aut)… Kada bude vreme, dobićete prave informacije…", rekao je Pešić za B92.sport. 3
Jimmy Kowalski Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 1 minute ago, copkillah said: Pa, bio je malo direktniji: Kada bude pravo vreme Prosle godine ljudi samo dosli na pocetak priprema. Bukvalno jedina reprezentacija koja nije unapred saopstila spisak. 1
Valk Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 1 hour ago, copkillah said: ... i zamalo titula Kako više vremena prolazi, sve mi teže što nismo omlatili Švabe u finalu. Kakva prilika nam se otvorila... 4
Micko8 Posted May 22, 2024 Posted May 22, 2024 Da je Guduric pogodio po neku otvorenu trojku u finisu i da nije fintirao vazduh mozda bi i uspeli da dobijemo taj mec. Ta utakmica je bila dosta tesna mada nije izgledalo da cce biti tako u trecoj cetvrtini. Avramovic i Petrsuve su odigrali odlicno poslednju cetvrtinu.
nahbar Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Ako je tacno ovo za Jokaru, barem imamo krivca za neosvajanje medalje. Ostali da se opuste 1
Djuro Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Molim Pesica da ode zorom na moleban, umotan u srpsku zastavu. 1
W.F.C. Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 2 minutes ago, Micko8 said: Zna li neko kada je okupljanje reprezentacije ??? 24. juna u Pazovi
Micko8 Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 Hvala. Mislim da je mesec dana alkoholisanja dovoljno za debelog.
kralj Posted May 23, 2024 Posted May 23, 2024 (edited) 2 hours ago, Micko8 said: Hvala. Mislim da je mesec dana alkoholisanja dovoljno za debelog. Da se iznapija i snimi reklame za Meginu kladžu, da bi mogao na miru posle da pije na pripremama i snima reklame za Mocart. Edited May 23, 2024 by kralj
Zli Gli Posted May 25, 2024 Posted May 25, 2024 Ne treba potencijalno kvariti dobru atmosferu u timu kao ni prilagodjavati igru liku koji uvek nesto vaga da li ce igrati, uvek ga se mora cekati, moliti. Ok je majstore, odlicno ti ide u NBA i to ti je jedino bitno ali neka onda tako i ostane dozivotno a ovi ostali ce da kidaju maksimalno. Uopste nisam siguran da bismo s njim prosli bolje od onog srebra, pogotovo ako bi trazio da glumi pleja kao u Denveru i tako nam sve sjebao. Neka jase konje preko leta i sprema se za novu NBA sezonu. 1 2
Micko8 Posted May 26, 2024 Posted May 26, 2024 (edited) Kaze Rebraca da ce Jokic igrati, ja i dalje mislim da od oga nema nista. Edited May 26, 2024 by Micko8
Recommended Posts