May 21, 2024May 21 2 hours ago, johan nagel said: Ја на Ђерму на оном неком ноћном маркету следећи ⬇️ Ja na Vojku u Barutani, bio sa Lukom Mitrovićem koji nam se uredno javio (znao je nekoga iz ekipe). sledeći ⬇️
May 21, 2024May 21 Ja na splavu Leto, bio lud ko kurac. Sledeći. A kurac, vi pričate o Kalini... Edited May 21, 2024May 21 by Milošica
May 21, 2024May 21 6 minutes ago, BWA said: Brat mu godinama igra vaterpolo u Francuskoj. Da ih nisi pobrkao? Niko nije rekao koji Kalinić mora da bude :P
May 22, 2024May 22 2 minutes ago, uini said: ko je marko ljubomorko MA in Political Science Spoiler Journalist. #EuroleagueChitChat Podcast host and editor at @MaxBetSrbija. Prior RTS. @Tri_Runde founder. Former player. MA in Political Science. My own views
May 22, 2024May 22 ma kapiram da je novinar ti kao moja žena kada je pitam: "šta gledaš?" a ona će "film / seriju"
May 22, 2024May 22 Pa lepo ti kaze zena.. Inace, Boza Maljkovic je jos pre nekoliko meseci obelodanio da ce Jokara igrati..
May 22, 2024May 22 Dobra vest, odnosno odlična vest! pod uslovom da se ne pojavi 3 nedelje pred turnir sa bojlerom