February 6, 20241 yr Popular Post A evo i da čujemo drugu stranu: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=06&nav_id=2477248 "Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici, kao ni on, ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko." kakva fudbalerska izjava, mada ovaj Petković i prevazilazi stereotipnu sliku domaćeg fudbalera
February 6, 20241 yr 1 hour ago, Profesionalac said: A evo i da čujemo drugu stranu: https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2024&mm=02&dd=06&nav_id=2477248 "Za zvezdašku javnost je jako bitno da zna da je on rođeni Partizanovac i da mu sem bivše žene niko u porodici, kao ni on, ne navija za Zvezdu. Izvor je tačan i naravno znate ko." kakva fudbalerska izjava, mada ovaj Petković i prevazilazi stereotipnu sliku domaćeg fudbalera Ovakve treba udarati lopatom u glavu i precizno
February 6, 20241 yr Ne znam, meni deluje kao faca nekog velikog intelektualca. Edited February 6, 20241 yr by Micko8
February 11, 20241 yr Zene dobile Brazil u drugoj utakmici predolimpijskog turnira, mislim da ih pobeda protiv Australije direktno vodi na Olimpijske igre , ako izgube sve zavisi od ishoda utakmice Nemacka-Brazil, bilo bi potrebno da Nemacka dobije Brazil. Inace utakmica sa Brazilom je bila pokazna vezba kako sudije mogu da budu korumpirane, sva sreca nase su uspele da pobede. Edited February 11, 20241 yr by Micko8
February 11, 20241 yr 15 hours ago, Micko8 said: Zene dobile Brazil u drugoj utakmici predolimpijskog turnira, mislim da ih pobeda protiv Australije direktno vodi na Olimpijske igre , ako izgube sve zavisi od ishoda utakmice Nemacka-Brazil, bilo bi potrebno da Nemacka dobije Brazil. Inace utakmica sa Brazilom je bila pokazna vezba kako sudije mogu da budu korumpirane, sva sreca nase su uspele da pobede. Devojke su praktično već na OI. Samo freek rezultat da Brazil pobedi Nemačku tačno 7 razlike a naše devojke izgube sa više od 32 razlike (protiv Australije koja se kvalifikovala) nas baca na četvrto mesto
February 11, 20241 yr 1 hour ago, arheolog1981 said: Devojke su praktično već na OI. Samo freek rezultat da Brazil pobedi Nemačku tačno 7 razlike a naše devojke izgube sa više od 32 razlike (protiv Australije koja se kvalifikovala) nas baca na četvrto mesto Zato su i bile nasmejane nakon utakmice iako je komentator prenosio neku suludu nadmatematiku ko ima -7, ko je na 0, a ko ima tužbu, ko žalbu, a ko zahtev za zaštitu zakonitosti ž
February 11, 20241 yr 33 minutes ago, Choda said: Jel zna neko koji djavo Ilija Kovacic radi tamo na nasoj klupi? Tim menadžer
February 11, 20241 yr 2 hours ago, arheolog1981 said: Devojke su praktično već na OI. Samo freek rezultat da Brazil pobedi Nemačku tačno 7 razlike a naše devojke izgube sa više od 32 razlike (protiv Australije koja se kvalifikovala) nas baca na četvrto mesto Iako su izgubile 2 razlike od AUS po zvaničninoj FIBA tabeli se nisu plasirale još...Neko drugo sranje se gleda a ne ukupna koš razlika ako su svi u trouglu SRB GER i BRA na nula međusobnoj koš razlici...Kretenizam neki. .