December 8, 20231 yr lol, ti kao da nisi do sad znao za Konjušara? Nije mu ovo prvi put da potpisuje podršku. Samo ne vidim kakve to veze ima sa reprezentacijom
December 8, 20231 yr 24 minutes ago, Ratamahatta said: Lako je kad je Brnaba u pitanju. Da li bi tako uradio da je bio zdravojasamaleksandar?
December 8, 20231 yr Ćelava prevara je the Aleksandar. Edited December 8, 20231 yr by Filozof manijak
December 8, 20231 yr Zalepio bi mu Alek bananu u Istanbulu onomad I onda Osim ne bi zvao ni jednog ni drugog u drim tim
December 8, 20231 yr 2 hours ago, Hele said: Zato sto je govno, Ako ti sns smeta nemoj navijati za fudbalsku i kosarkasku repku kao ni za fkcz ili kkp. Inace je malo ili malo vise licemjerno ovo sto pises
December 9, 20231 yr Da li bismo pobedili drim tim da me moderacija nije banovala i da me o tome nije obavestila? Moze li neko da pita moderaciju kad mi istice ban i da li bismo pobedili drim tim?
December 9, 20231 yr U koliko sati, kog datuma i koje godine cu biti odbanovan? Zasto na ban logu nema obavestenja o mom banu?
December 9, 20231 yr On 8. 12. 2023. at 5:11, Ratamahatta said: U americi bi ga proglasili homofobom ili anti LBTGQ ili kako se to vec pise.