MiddleClass Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ej moze Erceg na peticu i onda Bjelica sa mirom igra cetvorku.
Geo Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 (edited) Ej moze Erceg na peticu i onda Bjelica sa mirom igra cetvorku. edit : Ne moze Edited December 14, 2014 by Geo
Joe D Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 bjelica na jedan, teo na dva, savan na tri, raduljica na cetiri i erceg na pet
MiddleClass Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Kaze mi drug da u Galati igra cesto peticu. Drago mi je da nema pojma i sad cu da mu se sprdam.
Blud Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Po meni je mnogo logicnije da se za prvog centra izbori Bobi ovog puta. Cak i ako ostane na ovom nivou i ne uznapreduje, daleko je dominantniji od Braduljice koji ladi muda u Kini celu sezonu i pitanje u kakvom stanju dolazi u ekipu.
pbg12345 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 videh negde naslov danas ili juce da je djordjevic potvrdio da ce zvati marjanovica i da na njega racuna kao zamenu za krstica mislim da su novosti u pitanju
Geo Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Imamo pet fenomenalnih cetvorki(Bjelica,Erceg,Macvan,Luka, Savan) ali na zalost niko od njih ne moze pristojno odigra na centru, tako da je najlogicnije, da ce povesti tri centra ...
Кристофер Лумумбо Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 videh negde naslov danas ili juce da je djordjevic potvrdio da ce zvati marjanovica i da na njega racuna kao zamenu za krstica mislim da su novosti u pitanju Nije to nigde rekao, ni blizu. Nije djordjevic bobijev fan sli sada verovatno nece imati izbora.
theanswer Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 ako ćemo da verujemo kuriru krstić je ljut što se priča da će se povući :D
harper lee Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Kaze mi drug da u Galati igra cesto peticu. Drago mi je da nema pojma i sad cu da mu se sprdam. Igra u nekim varijantama sa Gonlumom koji je nominalno takodje cetvorka ali je Gonlum mnogo cvrsci i uglavnom je on na petici.
Joe D Posted December 14, 2014 Author Posted December 14, 2014 ako ćemo da verujemo kuriru krstić je ljut što se priča da će se povući :D iz kosarke
theanswer Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 iz kosarke nemam pojma, ja skontao da se priča ovo oko reprezentacije. video u prolazu nešto u kladionici dok sam bio
Timmy Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Ma jok. Imao je tvit neki dan gde napusava jer su ga penzionisali.
pbg12345 Posted December 14, 2014 Posted December 14, 2014 Nije to nigde rekao, ni blizu. Nije djordjevic bobijev fan sli sada verovatno nece imati izbora. "Što se tiče Krstića, on je zaslužio da ispoštujemo njegovu odluku o penzionisanju, iako bismo svi mi voleli da ga imamo u ekipi. Marjanović je adekvatna zamena za njega."
Recommended Posts