December 14, 201410 yr Ej moze Erceg na peticu i onda Bjelica sa mirom igra cetvorku. edit : Ne moze Edited December 14, 201410 yr by Geo
December 14, 201410 yr Author bjelica na jedan, teo na dva, savan na tri, raduljica na cetiri i erceg na pet
December 14, 201410 yr Kaze mi drug da u Galati igra cesto peticu. Drago mi je da nema pojma i sad cu da mu se sprdam.
December 14, 201410 yr Po meni je mnogo logicnije da se za prvog centra izbori Bobi ovog puta. Cak i ako ostane na ovom nivou i ne uznapreduje, daleko je dominantniji od Braduljice koji ladi muda u Kini celu sezonu i pitanje u kakvom stanju dolazi u ekipu.
December 14, 201410 yr videh negde naslov danas ili juce da je djordjevic potvrdio da ce zvati marjanovica i da na njega racuna kao zamenu za krstica mislim da su novosti u pitanju
December 14, 201410 yr Imamo pet fenomenalnih cetvorki(Bjelica,Erceg,Macvan,Luka, Savan) ali na zalost niko od njih ne moze pristojno odigra na centru, tako da je najlogicnije, da ce povesti tri centra ...
December 14, 201410 yr videh negde naslov danas ili juce da je djordjevic potvrdio da ce zvati marjanovica i da na njega racuna kao zamenu za krstica mislim da su novosti u pitanju Nije to nigde rekao, ni blizu. Nije djordjevic bobijev fan sli sada verovatno nece imati izbora.
December 14, 201410 yr Kaze mi drug da u Galati igra cesto peticu. Drago mi je da nema pojma i sad cu da mu se sprdam. Igra u nekim varijantama sa Gonlumom koji je nominalno takodje cetvorka ali je Gonlum mnogo cvrsci i uglavnom je on na petici.
December 14, 201410 yr Author ako ćemo da verujemo kuriru krstić je ljut što se priča da će se povući :D iz kosarke
December 14, 201410 yr iz kosarke nemam pojma, ja skontao da se priča ovo oko reprezentacije. video u prolazu nešto u kladionici dok sam bio
December 14, 201410 yr Nije to nigde rekao, ni blizu. Nije djordjevic bobijev fan sli sada verovatno nece imati izbora. "Što se tiče Krstića, on je zaslužio da ispoštujemo njegovu odluku o penzionisanju, iako bismo svi mi voleli da ga imamo u ekipi. Marjanović je adekvatna zamena za njega."