August 16, 20231 yr 58 minutes ago, Mos said: Jbt, Kari jedva govori. “virusno-bakterijsko oboljenje” ovaj ko Biden jbt..
August 16, 20231 yr Ali Smajlović jbte. Kako će da im objašnjava koga da čuvaju od protivničkih igrača? Ti Smajloviću izađi na Dinkića
August 16, 20231 yr Ovo me podseti na Vuka Roganovića, koji me je trenirao pred kraj svoje trenerske karijere. On bukvalno nijednom igraču nije mogao da upamti ime ili prezime, nego je smišljao neke svoje nadimke za raspoznavanje. I onda na tajm autu počinje sprdnja jer ne može da se seti kome šta hoće da kaže ili posavetuje
August 16, 20231 yr 5 minutes ago, hooyadahoo said: Ali Smajlović jbte. Kako će da im objašnjava koga da čuvaju od protivničkih igrača? Ti Smajloviću izađi na Dinkića Kari je i pre 15 godina Štimca celu sezonu zvao Aleksandar.
August 16, 20231 yr Birčević za B92.net: Đorđević treba da bude večni selektor Srbije a mi ga ovde zvali ludi Birča
August 16, 20231 yr kakav je majstor Malina za godinu dana u radnickom iskolovao je temeljni trio nase reprezentacije ta 13/14 sezona radnickog je najvaznija za srpsku kosarku u poslednjih 20 godina
August 16, 20231 yr 2 hours ago, Filozof manijak said: Ovo me podseti na Vuka Roganovića, koji me je trenirao pred kraj svoje trenerske karijere. On bukvalno nijednom igraču nije mogao da upamti ime ili prezime, nego je smišljao neke svoje nadimke za raspoznavanje. I onda na tajm autu počinje sprdnja jer ne može da se seti kome šta hoće da kaže ili posavetuje jedan moj profa je sve muskarce zvao zoran, devojke zorica, tako nas je raspoznavao™ Edited August 16, 20231 yr by Nikodije