Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Zar Nedovic nije i proslo prvenstvo otpao sa spiska. 

• Replies 28.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Nije, bio je u 12 ali se povredio.

Posted

I u Grčkoj raspad. Šteta bi stvarno bilo da se ne skupimo koliko toliko jer nam je otvoren put do polufinala i ovakvima kakvi smo sada.

Posted

Bio je onaj jedan prozor kad je Nedara odjavio jer random razlozi, a mogao je da igra. Cenim da je matori zlopamtilo.

Nije to presudni razlog, naravno, ali je verovatno doprinelo. Jbmliga, u krnjoj situaciji u kakvoj jesmo treba nam svaki igrač koji može bilo šta da ponudi. Bolje on nego klinac koji će da maše peškirom.

Posted

Igrac koji igra sa bolom u preponama, ne samo da ne moze nista da ponudi, vec direktno pravi stetu..

• Hvala 1
Posted

Naravno, računao sam da ne bi igrao sa bolom u preponama na Svetskom prvenstvu

Posted

Dan nakon utakmice sa Portorikom (igra se u sredu, 16.08), nasi lete za Kinu gde ih cekaju jos 2 pripremne tekme, pa se posle "spustaju" do Manile. U Kinu ce leteti samo 12 odbranih koji ce igrati na SP, naknadnih izmena pred prvenstvo ce biti samo u slucaju neke (nedajbobe) povrede. DakleM, posle utakmice sa Portorikom, znace se spisak 12 putnika. S.Jovic ima manje probleme s preponom (nije Nedovic-style bol), ali to bi trebalo da se sredi, veruju da ce biti tako i da ce putovati na SP.

Posted

Pred sebe sam uvek postavljao najviše ciljeve, ali kako su pripreme koje sam dočekao kao i uvek sa radošću odmicale, uvideo sam da sam daleko od željenog nivoa forme, potrebnog za ovakvo takmičenje i za naš tim. Uz sve to, nažalost se nisam snašao u ulozi koja mi je dodeljena i samim tim nisam mogao da dam maksimalan doprinos nacionalnom timu. Pošto je interes reprezentacije i većine ispred bilo kakvog interesa pojedinca, svoje razmišljanje sam iskreno saopštio i selektoru Svetislavu Pešiću kome sam vrlo zahvalan na ukazanom poverenju. Momcima i selektoru želim svu sreću i mnogo uspeha na Svetskom prvenstvu i verujem da će nas obradovati", rekao je Nedović.

• +1 1
  • Haha 1
Posted

Baš se nešto pitam koja li je vradžbina detektovala taj bol u preponama kod Nedovića? 

Ove pripremne utakmice ili generalno. 

• +1 2
Posted (edited)

Ne trebaju mu trofeji 

Edited by hooyadahoo
  • +1 1
Posted (edited)

Nemanju i Minu znam privatno, i super su osobe. Prosto očigledno se ne uklapa ovde, i verujem da bi tako bilo kod svakog trenera.

Na njegovu igru ne gledam kao bezobrazluk, već želju da se dokaže, dok odbranu prosto ne ume. Nije išlo i to je to.

Edited by Milošica
Posted

Po meni je trenerski fejl ako na ovakav roster ne uspeš da uklopiš Nedovića i ne mislim da bi tako bilo kod svakog trenera.

To ako je stvarno on dao sve od sebe i nije izigravao superststara i ako nije došlo do nekog sukoba. Mada i to je delimično do trenera kome se Nedović stavio na raspolaganje. 

• +1 1
Posted

Ako je povređen i nije u formi, što spominje da se nije snašao sa dodeljenom ulogom... Jel to znači da bi bio u boljoj formi, da mu je dodeljena druga uloga? 

Nikad nećemo saznati...

Posted

Pa ne pominje nigde nikakvu povredu nego neadekvatnu ulogu. A to da igrač nakon što je skratio odmor da bi igrao SP sam sebe izbaci iz tima zbog loše forme je smehotres. Cenim da je to samo da bi saopštenje bilo pomirljivije.

• +1 4
Posted

Nedović je i pre nekih 10+ godina imao trzavice s Pešićem u Zvezdi, ali mislim da to nije (glavni) razlog. 

Kod Ivanovića je u prvom delu prošle sezone bio dosta dobar, a onda su došli Vildoza pa Kampaco i on se pogubio u ulozi rezerve. Videlo se a i čulo da mu to ne prija. Čak je bilo glasina da će da ode ako Rep ostane trener... 

Cenim da je i ovde ista priča, da mu je bilo namenjeno 5-10 minuta po meču i trčanje između blokova, nije se tu video i bolje za sve da ide. Da bude specijalac za odbranu znamo da ne može.

• +1 1