August 10, 20231 yr https://www.ertflix.gr/en/series/ser.290837-tournoua-mpasket-aegean-akropolis-2023 Ovde imaju citave utakmice sa turnira.
August 10, 20231 yr 6 minutes ago, FPLS said: Otpao Nedovic. Moglo se naslutiti, juce nije odigrao sekund u drugom poluvremenu.
August 10, 20231 yr Daaaaaleko da sam neki fan Nedovica u repki Ali sta nam ostaje sad u spoljnoj liniji, ima Aleksa da guli 25-30 minuta na jedan i dva, malo ko je spreman na to a verujem najmanje on sam Idemo da razigravamo za buducnost, nadam se da ce se Smailagic oporaviti pa da gledamo njega i Jovica
August 10, 20231 yr Moje nebitno mišljenje, Nedara bio najkorisniji da katuje da se Jokara odazvao., tj da završava Jokarine asistencije na obruču. Ovako je ispao još jedna žrtva Jokićevog neodazivanja
August 10, 20231 yr Kaže nije zbog povrede. E stvarno je magarac, doduše ne isključujem ni da ga je Piroćanac zlostavljao.
August 10, 20231 yr Pa na jucerasnjoj utakmici Pesic ga je cesto vukao za ruku i objasnjavao mu nesto, posle odbrambenih propusta ili losih suteva. Pesicu budi covek i povedi malog Topica Edited August 10, 20231 yr by Micko8
August 10, 20231 yr 4 minutes ago, Micko8 said: Pa na jucerasnjoj utakmici Pesic ga je cesto vukao za ruku Mozda je tako doslo do povrede
August 10, 20231 yr 4 minutes ago, MiddleClass said: Mozda je tako doslo do povrede Do povrede sujete... Preživećemo bez Nedare, ali još jedna ružna stvar u vezi sa reprezentaciju.