kobni zelaya Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Možda je i bolje što igramo odmah sa Španijom, oni su tad i najranjiviji, znali smo da ih pobedimo u prvom kolu kad su bili i veći favoriti nego sad, 2009. je tako bilo, čini mi se.
theanswer Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Svi biraju kako da zarade nešto. Hrvatima da dođu Slovenci,Letoncima Litvanci a Nemcima Turci. Samo Francuze boli patka i biraju Fince jer je to sportski najpametnije. A mi u suštini znamo da ćemo u grupu ili sa Litvancima ili sa Špancima. Evo grupe u najavi. Francuska,Finska,Bosna,Belgija,Češka,Estonija Ili Španija,Srbija,Turska,Nemačka,Italija,Rusija Morao sam da nađem ovaj post
SleeperSleep Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) djordjevic mora da nadje nacin da privoli ercega da igra za reprezentaciju. covek apsolutno sabija ove sezone. bio je dobar i prosle i pretprosle, ali ove godine je to potpuno druga prica. sa njim imamo 3 igraca vrhunske klase (teo, bjelica, erceg) + bogdanovic koji ako nastavi da napreduje nije daleko od te klase + totalno nestandardan kvalitet u obliku bobija marjanovica... najednom smo opet jaki ko zemlja :) Edited December 10, 2014 by ikar
Кристофер Лумумбо Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 Ono sto je bogdanovic odigrao na prethodnom sp erceg nece moci za 3 zivota. Nadam se da ce ipak mitrovic biti rezervna cetvirka.
Кристофер Лумумбо Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 mislim da je mitrovic druga najbolja cetvorka, bolji i od macvana i od ercega.
Joe D Posted December 10, 2014 Author Posted December 10, 2014 (edited) egal sa macvanom, slabiji od ercega Edited December 10, 2014 by Joe D
theanswer Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 mislim da je mitrovic druga najbolja cetvorka, bolji i od macvana i od ercega. trenutno jako teško da je mitrović bolji i od mačvana i od ercega. e sad, šta đorđević želi od četvorke, to je već drugo pitanje a i opšte je poznato da mačvan nije do sad imao neku preteranu želju da igra za reprezentaciju. ako ćemo po trenutnoj formi i ako je erceg zaista bio povređen pa zato nije igrao na SP a ne zbog nekog drugog razloga onda bi erceg trebao imati priličnu prednost kao rezerva bjelici.
Кристофер Лумумбо Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ok, to je vase misljenje, ja ne vidim zbog cega bi imali prednost u odnosu na mitrovica, mislim da vec sada moze da pruzi vise od obojice.
Miralem Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ja bi da opet pokusamo sa micovom, mozda ovog puta uspe.
Psihodelija Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 ok, ali onda da se upute javna izvinjenja radmanovicu, rakocevicu i milicicu (okretnijem) zbog svih onih godina preskakanja.
Кристофер Лумумбо Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 kad smo vec kod reprezentacije, ko ce da otvori pbp topik za darkeemov kik boks mec!?
djeneralche Posted December 10, 2014 Posted December 10, 2014 (edited) ok, ali onda da se upute javna izvinjenja radmanovicu, rakocevicu i milicicu (okretnijem) zbog svih onih godina preskakanja. +1 Bjelica + Mitrovic ostali :smoris: edit: Mitrovica neka nateraju da igra odbranu, on je jos mlad pa moze. Edited December 10, 2014 by djeneralche
Recommended Posts