garmonbozia Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 47 minutes ago, MiddleClass said: E moj Bogdane... Nikad betmen od tebe, cijeli ces zivot biti Robin Vrci Tea ne troluj 3
Milošica Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 4 minutes ago, garmonbozia said: ne troluj Kazeš ti koji imaš Zvezdana Terzića na avataru.
Arthur Kirkland Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 hour ago, garmonbozia said: Guduriću... Rile je mnogo spor. Nadam se da će Smajli da se oporavi da ide na prvenstvo. Kari je iz nekog razloga uvek bio fasciniran Risticem. Ako i ja nisam izlapeo, hvalio ga je ne znam kako i kao juniora kada je bio u CZ u drugom mandatu. Sve je to lepo sto ina mekanu ruku za centra, ali je defanzivni krater ranga Stimare.
freakns Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 hour ago, Djolle said: Jeste, ali imao je dovoljno vremena da se vrati, bilo je 3-4 pasa posle tog of skoka, nebitno... Valjda će Stefan Jović moći da odigra nešto na prvenstvu, spori smo dosta sa Gudurićem na pleju. nije tu problem samo Guduric. u napadu neamo nikakvu kretnju bez lopte. 1
Dankan Ajdaho Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Jović je baš napredovao, svuda ga ima, zadovoljstvo za gledati. Nedović je uvek bio sramotan, ne postoji dovoljno duboka rupa za njega. Bogdan u najboljem maniru NBA zvezde čašćava svojim prisustvom. 1
Блок_64 Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Svaka utakmica sa zabarima ista.Mozes komotno da ne gledas prve tri cetvrtine i da gledas samo zadnju u kojoj ce mo da izgubimo. Bio sam siguran da Bogdanov sut ulazi ali jebiga,nema veze uci ce kada bude bilo bitno.
Micko8 Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Zali boze Simanicevih fizickih predispozicija i atletskih mugucnosti, jos se bas lepo popunio ali dzaba kada je davno stao sa kosarkaskim razvojem. 1
Filozof manijak Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 1. Đe ste sad optimisti? 2. Opuštite se, ovo su i dalje prijateljske utakmice koje ništa ne moraju značiti
kralj Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Ja bih bio zadovoljan da se plasiramo na OI i da Jovara pokida. Za nešto više, potrebno nam je da neki ključni igrači, do bola skloni oscilacijama, odigraju dobro u kontinuitetu. Naravno Vasa je klasa, Joka goat, al ovom timu bih najradije dodao Kalinu, pa da se šibamo. Doduše, u ovom timu, Kalina teško da bi prihvatio ulogu glue guy-a, pre bi istripovao da je Kobi. 1
assignment Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Odgledao sinoc od 2/4 i malo je reci da sam iznenadjen kreacijom u napadu, koji se skoro uvek svodio na sut za 3. Poneka lopta na centra, ali i suvise ocigledna. Jasno, pripremna utakmica i sve to, ali... Ne bih pojedinacno da kritikujem, zbog toga mogu samo da pohvalim Jovica....
ducca Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Kari metuzalem i brza košarka sa puno kretnje i protoka lopte, kako da ne... To je što je jbg.
Hroničar Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Da ne ispada kako branim selektora i reprezentaciju, jer me savrseno nije briga za istu još od onomad kad je gospodin selektor precrtao bivšeg nam kapitena, ali prijateljske utakmice uopšte nisu merilo, to mislim još od onih prijateljskih 2002. godine kad smo u punom Pioniru izgubili tri zaredom, otišli u Ameriku i svi znamo šta je tamo bilo. 1 1
Filozof manijak Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 upravo. Štaviše, nikako ne valja ako je forma odlična na pripremnim utakmicama, znači da se omašilo u tempiranju
Hele Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Isto jedan od problema koji smo imali proslog leta, morali smo pre prvenstva da budemo u dovoljno dobroj formi da tucemo Grcku i Tursku. Dva najveca uspeha u poslednjih 20 godina smo ostvarili kad smo bili 4 u grupi i (skoro pa) jedva se plasirali u eliminacionu fazu
Profesionalac Posted August 10, 2023 Posted August 10, 2023 Počela prodaja karata za Portoriko u Areni (sreda 16.08.) - nivo 400 za 400 i 600 dinara, nivo 200 za 1500 i 2500, parter 1000
Recommended Posts