Djolle Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 3 minutes ago, garmonbozia said: Smehotres od sudija. FIBA i ULEB moraju da naprave dogovor oko sudija. Mislim, ne moraju, ali bi im svi ljubitelji košarke bili zahvalni. Bogdan stoji 5 metara od igrača i ostavlja ga samog za ključnu trojku. 3
ducca Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Uvatio doduše samo Q4, ali ako je ovo ta nova brza Srbija jebalo majku. Svaki napad carinjenje, ispadanja u odbrani, nezagradjivanje, protivnik kida u ofanzivnom skoku… Lep reality check. 1 1
J.R. Cash Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) 4 minutes ago, Djolle said: Bogdan stoji 5 metara od igrača i ostavlja ga samog za ključnu trojku. To je bilo posle ofanzivnog skoka. Drugi su problemi i u Bogdanovoj igri i u odbrani. Ali bice bolje, mora. 1 minute ago, ducca said: Lep reality check. Polako. Edited August 9, 2023 by J.R. Cash 1
Hele Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Dobijamo velikog igraca za buducnost i treceg pouzdanog i siguricu i lidera za SP. Fucka mi se za poraz na pripremama gde igramo drugu utakmicu u dva dana.
pbg12345 Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 6 minutes ago, J.R. Cash said: Za mene na SP postoji samo jedna utakmic Ako nas i trecu godinu zaredom dobiju na isti nacin (a ovo drugo poluvreme ne obecava), jebala nas kosarka. isto sam pomislio kako sam video zreb jebeni italijani, lakse smo ih resavali kad su bili daleko kvalitetniji 1
kralj Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) 2 minutes ago, Djolle said: Što vraća Gudurića? Da izgubimo? Pa da izvede aut. Pravo je pitanje što ga je izveo Dobriću. Edited August 9, 2023 by kralj
pbg12345 Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, Djolle said: Što vraća Gudurića? Da izgubimo? bukvalno i vadi avramovica koji je iznudeo ovo krele stoji ukopan u mestu dok lopta ide ka njemu i naravno istice vreme potpuno nebitno, ali nervira zao mi zbog sedlaceka sto nismo dobili zakljucuje covek na 10sekundi -4 i posed da nema sansi za preokret, pa jbt 1
Djolle Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 3 minutes ago, J.R. Cash said: To je bilo posle ofanzivnog skoka. Drugi su problemi i u Bogdanovoj igri i u odbrani. Ali bice bolje, mora. Jeste, ali imao je dovoljno vremena da se vrati, bilo je 3-4 pasa posle tog of skoka, nebitno... Valjda će Stefan Jović moći da odigra nešto na prvenstvu, spori smo dosta sa Gudurićem na pleju. 1
W.F.C. Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Nekad je bilo da se pobedi Spanija a sad je da se pobedi Italija. 1 1
MiddleClass Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 E moj Bogdane... Nikad betmen od tebe, cijeli ces zivot biti Robin Vrci Tea 1 2
J.R. Cash Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 10 minutes ago, kralj said: Pa da izvede aut. Pravo je pitanje što ga je izveo Dobriću. To je akcija, jos je i bilo solidno, ali se odmah videlo da je Bogdan ispalio kratko. 10 minutes ago, pbg12345 said: krele stoji ukopan u mestu dok lopta ide ka njemu i naravno istice vreme Neverovatno, mala je sansa da bi nesto napravio, ali reaguj jebote. 10 minutes ago, Djolle said: Valjda će Stefan Jović moći da odigra nešto na prvenstvu, spori smo dosta sa Gudurićem na pleju. Ima i do one spororazvijajuce akcije koju igramo u jedno 90% postavljenih poseda kad su on i Bogdan zajedno. 1
Hele Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Ali Bogdan da bar fleksuje nesto sa parama koje ima ako je vec odabrao sabanoti stil, neke dredove, bilo sta. Ne, on fura fazon 2003.godina je i slusa sa ortakom 187 i ortakov cale mu nabavio masinicu iz Nemacke pa ga ortak sisao. I nabavio patike da mu se slazu sa Sweet Years roze majicom. 1
Recommended Posts