NevenMan Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 21 hours ago, pbg12345 said: talenat, cinjenica da igra na nama deficitarnoj poziciji, koja je jos problematicnija zbog otkaza ne igra u fmp, igrac je zvezde na pozajmici u megi, proslu sezonu je igrao u okk (drugi deo) ako je ovo sa fmpom pokusaj nekakve patkometrije, ajd nemoj molim te, da nam ostane makar neki iole citljiv topik Koliko znam tehnicki Zvezda ne postoji. bio je nedavbo spisak mvp prvenstva u tom uzrastu. Gomila propalih talenata pustite malog nek se razvija a ne da se blamira na nivou kome ne pripada 3 1
garmonbozia Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 11 minutes ago, NevenMan said: Koliko znam tehnicki Zvezda ne postoji. Tebra, kao Grobar ti kažem, prestani.
kralj Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Ovi i kad se smiluju da nam ne daju trojku, mi se pobrinemo za and 1.
J.R. Cash Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Opet nas razvukose i drive and kick masina. Da ako resimo to jednom.
Hele Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Neka ih, nek pobede pa da ih sameljemo na SP. Ne treba ni zaboraviti da smo mi igrali i juce, a oni odmarali nekoliko dana.
Plissken Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Ne moze Bogdan sa ovakvom frizurom i patikama na teren. 1 2
garmonbozia Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 (edited) Guduriću... Rile je mnogo spor. Nadam se da će Smajli da se oporavi da ide na prvenstvo. Edited August 9, 2023 by garmonbozia
J.R. Cash Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Za mene na SP postoji samo jedna utakmic Ako nas i trecu godinu zaredom dobiju na isti nacin (a ovo drugo poluvreme ne obecava), jebala nas kosarka. 2
Recommended Posts