MiddleClass Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Bogdan podrzao naturalizaciju ppp neverue 1 1
Hele Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Pa dobro, to je ok, samo on to ne smatra za nas. U sustini je rekao - ako ovi propaliteti nemaju nikog svog i numeju da naprave igraca, nek im bar igra neko ko je bar jednom krocio u tu zemlju i malo ziveo i bar zna malo nesto o njoj.
shimpu Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Da li ste za naturalizaciju? Kakvo je misljenje forumasa?
Hele Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Reprezentacija Srbije je skup najboljih kosarkasa sa srpskim drzavljanstvom. Po mom misljenju, svako ko moze da ode i uzme drzavljanstvo, znaci da ode i sam da ga uzme bez da mu savez i drzava nesto sredjuju i poklanjaju, dobrodosao je. Naravno mogu da mu pomognu da ide preko reda i takve stvari 😁 Panter na primer ako ima tri godine prijavljenog boravka uopste, za mene je legitiman izbor za reprezentaciju. Medjutim, pozicija dva nam je prepuna, on ne prica nas jezik i komplikuje stvari sa time i problematican je igrac koji je presao iz jednog blizanca u drugi i pokazuje srednji prst navijacima bivseg kluba itd. Tako da, njega licno ne bih zvao jer nam sustinski ni ne treba toliko na toj poziciji i potencijalan je rizik za svlacionicu u koji se po mom misljenju ne isplati upustati. I tako ici od slucaja do slucaja. Ali ja ni ne vidim nijednog drugog kandidata. Dajte kandidata pa cemo da diskutujemo. Eventualno Koncar i Kaminski. Apsolutno sam protiv da ako sad na primer nemamo plejmejkera uzmemo nekog random Amerikanca. Tako da o kojoj naturalizaciji uopste pricamo i o kome konkretno?
Filozof manijak Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 1 minute ago, Hele said: ...Medjutim, pozicija dva nam je prepuna, ali je zato pozicija 1 kritična, pa će se krpiti nekim s pozicije 2
Hele Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 5 minutes ago, Filozof manijak said: ali je zato pozicija 1 kritična, pa će se krpiti nekim s pozicije 2 Kazem, Panter konkretno mi je nja, niti je kvalitet neki ekstra, a problematican je malo i nije mi vredan rizika i svega sto bi donelo to da stranac igra za Srbiju. Panter je neko ko ne moze ni da prismrdi NBA-u recimo, a nije ni kao da ima ljudske kvalitete jednog Dzenkinsa. Ne isplati se.
Facundo Orellana Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Punter je bombona za FIBA nivo košarke, plodi u EL, koji je rang više od većine reprezentacija sa kojima treba da se mačujemo. Mike Tobey, Jalen Smith i Dee Bost tu prave razliku, kamoli Tyrese Rice ili Bo. Mogao bi lagano u 12-15 kod većine NBA timova. Drugi je par patika što je dvojka najmanje problematična pozicija. 4
goofs Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Nije neki kvalitet Panter ti je problem za svlačionicu, ali imati u istoj Trifu, Smailagu, Petruševa i Dobrića nije?
samo_opusteno Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 6 minutes ago, goofs said: Nije neki kvalitet Panter ti je problem za svlačionicu, ali imati u istoj Trifu, Smailagu, Petruševa i Dobrića nije? Ne znam otkud Petrusev i pogotovo Dobric u toj prici. Petrusev je valjda kriv sto ga je Lesor udario a Dobric sto je previse dobar lik? 2
Filozof manijak Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 20 minutes ago, Hele said: Kazem, Panter konkretno mi je nja, niti je kvalitet neki ekstra, a problematican je malo i nije mi vredan rizika i svega sto bi donelo to da stranac igra za Srbiju. Panter je neko ko ne moze ni da prismrdi NBA-u recimo, a nije ni kao da ima ljudske kvalitete jednog Dzenkinsa. Ne isplati se. ovo iz tebe govori klasičan navijački bias 3
W.F.C. Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Ocemo Kampaca, on je jedinica. Nek se odrekne Argentine ako sme. 2 2
garmonbozia Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 predlažem ban za svako patkometrisanje i klubaštvo ovde. 4
Milošica Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 4 minutes ago, garmonbozia said: predlažem ban za svako patkometrisanje i klubaštvo ovde. Ban kao kuća, dokle više sa proseravanjima jebote. 1
Midžeta Posted August 9, 2023 Posted August 9, 2023 Odbanujete Mustang da cujemo sta ona misli o strancima u reprezentaciji 1
Recommended Posts