August 7, 20231 yr On 6. 8. 2023. at 17:20, Micko8 said: Ne znam cemu kivnost na Milutinova. Ni na jednom prvenstvu nije bio jedan od nasih glavnih igraca mislim da se kivnost vise odnosi na to sto je igrao na samo 3 prvenstva do sad a puni 30 dogodine
August 8, 20231 yr https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/zreb-za-kvalifikacije-evrobasket-2025-srbija-sa-finskom-gruzijom-i-danskom/458434
August 8, 20231 yr Jel se seca neko kvalifikacionog ciklusa u kom nismo igrali sa Finskom i Gruzijom?
August 8, 20231 yr Hrvati se usrecili... Kipar ide direktno. Znaci, borba sa Francuzima i BiH, jedan ce ostati bez EP...
August 8, 20231 yr 17 hours ago, Hele said: Brate, upasce Milutinov u 12. Ne sporim. Statistika o seniorskim medaljama ce mu ostati nepromenjena. Moj stav. Nemam nista protiv decka. Kada smo bili kandidati za medalje (i osvajali ih) on nije bio u rosteru.
August 8, 20231 yr Ma da on je glavni krivac sto je se ostalo bez medalja i sto ce ostati bez osvojene medalje, valjda se ishod prvenstva i njegove karijere vec zna. Edited August 8, 20231 yr by Micko8
August 8, 20231 yr 3 hours ago, renne said: Po dva idu dalje? Ne bih se iznenadio da nas i Danska dobije tamo a Finska i Gruzija su vrlo zajebane kad se igra s trećim sastavom. Doduše bila je priča da su Euroliga i Fiba dogovorili da se ne preklapaju termini Edited August 8, 20231 yr by arheolog1981
August 8, 20231 yr Po tri idu dalje, s tim sto iz grupa u kojima igraju domacini idu samo dva plus taj domacin. Podsecanja radi, domacini su kosarkaske velesile Kipar, Finska, Poljska i Letonija.
August 8, 20231 yr Koje je bilo poslednje ‘normalno’ EP odrzano u jednoj drzavi? Kipar jbt. Pravda za Luksemburg i Lihtenstajn