July 31, 20231 yr Davidovac ne moze ovo ni u igrici da izvede. Jos je pet centimetara nizi. Jos je ovo pre godinu dana, a sam kaze da je neverovatno napredovao i trenira ga najbolji trener sveta i drzi ga u rotaciji sa 19.godina cak i u plejofu posle povrede. Iako minimalno, ali ne bi ni Kari vise igrao sa 19. Ne vidim koliki je to rizik sa nekim kao sto je Jovic, ima 210 i vec razvijeno telo za seniorsku kosarku u potpunosti, za razliku od Pokua npr. koji je macka u dzaku totalna. Kada imas 210 skoro i ovako se kreces i vodis loptu i sutiras... nema tu puno nauke i nije neki rizik da ce ti takav odraditi ulogu koju od njega ocekujes, a to nije uloga nosioca.
July 31, 20231 yr 15 minutes ago, Hele said: Davidovac ne moze ovo ni u igrici da izvede. Jos je pet centimetara nizi. Sta ne moze da izvede, da zakuca 1 na 0?
July 31, 20231 yr Ма Јовић је много талентованији од Давидовца то нико не спори али Светислав ће се вероватно пре одлучити за искусније опције са евролигашким искуством и бити у фазону да су му Смајли и Петрушев из млађе гарде довољни. То је нека моја претпоставка наравно можда сам и у криву, биће ту и неких тренинга, пријатељских текми и прилика за доказивање. Ја бих свакако волео да води Јовића јер мислим да већ може озбиљно да допринесе плус га треба уводити у тај чувени репрезентативни систем, није више ни толики клинац са 20 година.
July 31, 20231 yr On 13. 7. 2023. at 15:56, Ros said: 'ladno sam u atini 10. avgusta poslednjeg dana akropolis kupa 'ladno ce taj dan igrati grcka protiv italije zato sto je srbija igrala 8-8 i 9.8 mmw jebo me ja
July 31, 20231 yr 2 hours ago, J.R. Cash said: Sta ne moze da izvede, da zakuca 1 na 0? Tebra, stavi ljude na ignore, valjda će da odustanu kada skapiraju da im niko ne odgovara i da ih pola foruma ima na ignore.
July 31, 20231 yr 18 hours ago, johan nagel said: Премало је то високих, Konačno da gledamo malo lepršavu košarku za razliku od Salove zadnje sezone i svega što je nakon toga nastupilo sva sreća većinu se i ne sećam jer imam crne rupe.
July 31, 20231 yr https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/jovic-stigao-u-pesicevu-cetu-ali-zato-jaramaz-otpao/457858
July 31, 20231 yr Ristic spada u najzasluznije sto smo na prvenstvu, a plus deluje da je Karijev miljenik. Deluje mi da bi on lako mogao u 12.
July 31, 20231 yr ako Kari nije kompletno izlapeo, i sacuvamo se povreda, nece ovo biti tako losa ekipa. bice tu povuci potegni ko ce medju 12.