Ivo Petović Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 spanija, turska, italija, njemacka (domacin) i island. ubjedljivo najteza grupa, samo su nas rusi zaobisli iz poslednjeg sesira. Biće do jaja, samo da budemo kompletni. Dirk protiv Bjelice. Svrš. Ovaj, a kako dalje ide takmičenje...? :D
EmptyClip Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ma daj bre, prolazimo sve bez problema. Novicki ce imati 70 godina, Turci nikad nista van Turske uraditi nece, sa Zabarima ce biti najteze ali mislim da smo bolji. Prognoziram klanje sa ciganima za prvo mesto. Немачка је већа Турска од Турске. Слажем се са последњом реченицом. Ал ће да се опаре Шбаве од карата.
Giggsy Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Bice Turaka kolko volis, ali ne vidim sto bismo se njih plasili. Samo da budemo kompletni
goofs Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Ovaj, a kako dalje ide takmičenje...? :D Nema nigde kostur, jos nije objavljen, verovatno ce ga objaviti tek kad smisle kako im se najvise isplati da ukrstaju ekipe. U svakom slucaju, prve 4 idu dalje u 1/4f
theanswer Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Biće do jaja, samo da budemo kompletni. Dirk protiv Bjelice. Svrš. Ovaj, a kako dalje ide takmičenje...? :D nije ko na sp,znači normalno se ukrštaju grupe posle osmine finala. treba biti među prva dva u grupi izbeći francuze ili ruse u osmini finala,u suprotnom može biti svašta.
theanswer Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Nema nigde kostur, jos nije objavljen, verovatno ce ga objaviti tek kad smisle kako im se najvise isplati da ukrstaju ekipe. U svakom slucaju, prve 4 idu dalje u 1/4f ima kostur kako nema
goofs Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 ima kostur kako nema Gde? Nisam nigde uspeo da nadjem, daj link
theanswer Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Gde? Nisam nigde uspeo da nadjem, daj link http://www.eurobasket2015.org/en/cid_FaTi64YyIbQDnvc3JDbil1.pageID_xZ6ztVqFHAo5RJO9BiPul1.compID_qMRZdYCZI6EoANOrUf9le2.season_2015.html ako smo prvi ili drugi u grupi idemo na a3 ili a4 što nije problem i onda četvrtfinale na c1 ili c2,znači hrvati,slovenci
goofs Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Bice Turaka kolko volis, ali ne vidim sto bismo se njih plasili. Samo da budemo kompletni Ma ne plasimo se nikog, nego ima razlike kad igras odmah jake utakmice i kad blejis prvih par dana protiv Belgije i Estonije. Necemo moci da smrdimo prvih 5 utakmica i onda eksplodiramo, ko sto je Sale tempirao za SP, mora odmah jako da se igra.
Timmy Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 (edited) U 1/4 finalu na Hrvate, u polufinalu na Francuze i u finalu Spanci :) Edited December 8, 2014 by Timmy
pantelia Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Biće do jaja, samo da budemo kompletni. Dirk protiv Bjelice. Svrš. Ovaj, a kako dalje ide takmičenje...? :D Koliko sam ja shvatio kostur: Ako budemo prvi: Team(B/1) Team(A/4) pa na pobednika utakmice Team(C/2) Team(D/3) i onda na projektovano na Litvance, tj na D1. Ako budemo drugi, na A3, pa na prvog iz C, pa na Francuze.
theanswer Posted December 8, 2014 Posted December 8, 2014 Koliko sam ja shvatio kostur: Ako budemo prvi: Team(B/1) Team(A/4) pa na pobednika utakmice Team(C/2) Team(D/3) i onda na projektovano na Litvance, tj na D1. Ako budemo drugi, na A3, pa na prvog iz C, pa na Francuze. ovo
Recommended Posts