Popular Post Amos Posted July 25, 2023 Popular Post Posted July 25, 2023 Ma naravno, držao se tamo ko mečka na treningu i zdravoj hrani 6 meseci i sada bi lemi livo skodi i pečenje 2 meseca dok se ne vrati nazad na trening. Sve je to jasno i verujem najviše u ono što je Bogdanović rekao, a u prevodu - nemam ni volje ni želje da se vraćam u rad i uzimam odgovornost za jednog od dva glavna igrača. Najveća pizda je ispao prema saigračima, a ne prema nama. Oni momci neće imati ceo avgust i dobar deo septembra a on će da djuska po svadbama. 17
Filozof manijak Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Just now, Mos said: Najveća pizda je ispao prema saigračima, a ne prema nama. Suština i potpis na ovo 3
Where is Jessica Hyde Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 1 hour ago, napadaj said: https://mondo.rs/Sport/Kosarka/a1809723/Nikola-Jokic-se-skinuo-do-pojasa-i-peva.html Iz njega prosto izbija neiživljenost i mislim da je to cela priča. Samo sledi zivotne savete ljudi na koje se ugleda
kralj Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Bogdan je tu suštinu lepo juče obesmislio. On je tu da igra zato što uživa u tome i sasvim jasno je stavio do znanja da to osećanje ne može da mu ugrozi 10 Jokića. Bilo bi lepo da je Jokić sazvao konferenciju i objasnio. Sa jedne strane, suzio bi prostor lešinarima koji sad pišu to što pišu, ali sa druge, kome da se pravda. I baš me zanima koliko ovih što sad vitlaju uvredama radi po dva meseca svoj posao pro bono umesto da ide na svadbe i na more. 3
dragance Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 On skoro i da nema nikakav odnos sa većinom tih saigrača, jer skoro nikada to nije ni bio njima. 10 meseci je pod lupom, igrao non stop. Neće sada, neka ga da odmori. Ima naravno i do saveza mnogo. Zašto da se cima za narkosa i izlapelog Karija? 1 1
Filozof manijak Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 1 minute ago, kralj said: Bogdan je tu suštinu lepo juče obesmislio. On je tu da igra zato što uživa u tome i sasvim jasno je stavio do znanja da to osećanje ne može da mu ugrozi 10 Jokića. Bilo bi lepo da je Jokić sazvao konferenciju i objasnio. Sa jedne strane, suzio bi prostor lešinarima koji sad pišu to što pišu, ali sa druge, kome da se pravda. I baš me zanima koliko ovih što sad vitlaju uvredama radi po dva meseca svoj posao pro bono umesto da ide na svadbe i na more. upoređivanje vrhunskog sporta i nečijeg posla je totalni promašaj. Postoji tu nešto i što se zove dinamike grupe, tima, odnos sa saigračima, menschkeit (Iz filma City Hall). I reprezentacija odavno nije pro bono, ne znam odakle vam to 1
Where is Jessica Hyde Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 2 minutes ago, Filozof manijak said: upoređivanje vrhunskog sporta i nečijeg posla je totalni promašaj. Postoji tu nešto i što se zove dinamike grupe, tima, odnos sa saigračima, menschkeit (Iz filma City Hall). I reprezentacija odavno nije pro bono, ne znam odakle vam to Ne znam odakle tebi da nije? Ako si cuo Bogdana juce, sam je rekao da je mozda vreme da igraci pocnu da budu placeni, od FIBA ili nekog drugog. Sto znaci da trenutno nisu. 1
Filozof manijak Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 (edited) Plaćeni od FIBA za šta? Ostvaren uspeh, dnevnice? Plaća ih naš Savez Edited July 25, 2023 by Filozof manijak
Where is Jessica Hyde Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Bukvalno prvi put cujem za takvo nesto. Imas kakav izvor, nesto zvanicno ili barem novinarski tekst?
Filozof manijak Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 (edited) Imam sopstveno iskustvo igranja za juniorsku rukometnu reprezentaciju Niko od igrača nije u minusu kad nastupa za reprezentaciju, u to budi siguran. E sad, ne dobijaju se cifre kao u klubovima, jbg Edited July 25, 2023 by Filozof manijak 2
MiddleClass Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Odavno se placaju dnevnice za igranje za repku u svakom sportu. Ima 10 godina kako sam slusao Petra Kapisodu da mu se Dejo zalio da ga prvo sto ga reprezentativci pitaju je kad ce pare...
James Marshall Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Je li uključen i topli obrok i markica za prevoz? 2
Popular Post MayDay Posted July 25, 2023 Popular Post Posted July 25, 2023 Ne trebaju nam ni Jokić, ni Kalina, ni Micić! Spisak nije idealan da se pobijemo sa US i Kanadom, ali nismo ni loši. Naprotiv. Spremimo se za Smajlija, Milutinova i Petruševa da razbijaju US odbranu. Bogdan vodi podmlađenu reprezentaciju, kao Teo onu iz prethodnog ciklusa. Boca najslađi - autentično sretan što je tu. Smajli se vraća kao jedan od top 3 centara EL uz Tavaresa i Litijaša. Ja se baš ložim! Idemo! 9 1
goofs Posted July 25, 2023 Posted July 25, 2023 Ja se bojim da ćemo poradjati koševe, što znači da moramo da kidamo odbranu, a ne znam kolko je to moguće bez Kaline i Lučića, pride i pod ovim Karijem nikad nismo igrali skroz čvrstu odbranu. I kad jesmo naidje nam period od 5 žutih minuta kad postanemo Crnokosa.
Recommended Posts