July 24, 20231 yr Dok čekamo početak konferencije Svetislava Pešića, u hotelu Crowne Plaza su se pojavili sledeći igrači: Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Boriša Simanić, Uroš Trifunović, Dušan Beslać, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Dušan Ristić, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Alen Smailagić.
July 24, 20231 yr 34 minutes ago, Lancia said: Sta je bre ovo, kakva je ovo glupost?¿ Jel to Pesic stvarno izjavio ili?¿ To ti je kao što u Zvezdi ne mogu da igraju muslimani ili Hrvati, a ovde stranci. Nećemo zvati za sada, verovatno dok sam ja trener reprezentacije neće biti stranaca To je istina. Secam se Kikanovica i kakve su uvrede letele, jbt crveneo sam.
July 24, 20231 yr 7 minutes ago, garmonbozia said: Dok čekamo početak konferencije Svetislava Pešića, u hotelu Crowne Plaza su se pojavili sledeći igrači: Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Boriša Simanić, Uroš Trifunović, Dušan Beslać, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Dušan Ristić, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Alen Smailagić. 1 aleksa 2-3 bogdan, guduric, vanja, nedovic, dobric, trifa 4 da vi do vac, jovic 5 milutinov, smajli,rile :( Dobro cemo se sibati.
July 24, 20231 yr 8 minutes ago, garmonbozia said: Dok čekamo početak konferencije Svetislava Pešića, u hotelu Crowne Plaza su se pojavili sledeći igrači: Nemanja Nedović, Aleksa Avramović, Boriša Simanić, Uroš Trifunović, Dušan Beslać, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac, Vanja Marinković, Dušan Ristić, Nikola Jović, Ognjen Dobrić, Bogdan Bogdanović, Marko Gudurić, Alen Smailagić. Ovo je bila odlicna prilika da se u sistem ubaci jos mladih igraca a mi zovemo Beslaca
July 24, 20231 yr 1 minute ago, MocaVukotic said: Gde ima prenos? https://www.b92.net/sport/kosarka/vesti.php?yyyy=2023&mm=07&dd=24&nav_id=2370594
July 24, 20231 yr 2 minutes ago, goofs said: Ovaj spisak je plac majke bozje Kamo Jaramaz, Pokusevski, Petrusev? Poku je povredjen.
July 24, 20231 yr 3 minutes ago, goofs said: Ovaj spisak je plac majke bozje Kamo Jaramaz, Pokusevski, Petrusev? Jaramaz i Pokusevski su povredjeni. Petrusev mozda kasni zbog SL, videcemo.