Ratamahatta Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 (edited) Bila bi fora da bude kao '14, na papiru skrnav tim ode do finala i proslavi se preko noci neki novi Stefan Jovic Mene u vezi repstacije uvek najvise zainteresuje nova dvonedeljna blaga depresija Vlade Djurovica Edited July 23, 2023 by Plajvi
Popular Post Amos Posted July 23, 2023 Popular Post Posted July 23, 2023 Baš bi bio fazon da pozove Pantera i na jecaje javnosti odgovori, jebiga, da su hteli Jokić i Micić zvao bi njih. 13 3
April Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 2 minutes ago, Plajvi said: Bila bi fora da bude kao '14, na papiru skrnav tim ode do finala i proslavi se preko noci neki novi Stefan Jovic Mene u vezi repstcije uvek najvise zainteresuje nova dvonedeljna blaga depresija Vlade Djurovica Bez brige, SK prenosi Jebaće nas Ilija Kovačić i Kuzma 1 1
Micko8 Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 32 minutes ago, johan nagel said: Понављам се али требало би да је јасно већ свима досад о каквом се типу ради. Та поређења с Дончићем немају поенту јер је Дончић неко ко се ложи максимално на репрезентацију Словеније, док овај наш лелемуд нема ту црту и као што је било јасно од старта његове репрезентативне каријере, појављиваће се кад му се хоће и то је то. Након освојене нба титуле и чињенице да се уз светско ове године већ следеће играју ОИ, шансе да ће два везана лета да проведе са репрезентацијом су биле можда 2%. Не бих чак смео руку у ватру да ставим ни да ће се појавити и догодине (посебно ако опет Денвер догура далеко) али је то већ доста извесније од овог сад окупљања. Богдан је с друге стране нека наша верзија Дончића и пропустиће репрезентацију само и искључиво због повреде, у супротном се и не поставља питање. Lozio bi se i on da je hrvat ili slovenac
Amos Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Znači čuvao™ se spisak ovako dugo da im ne bi javnost i novinari sedeli za vratom mesec ipo dana. Ovako će samo par dana jer ne treba praviti pritisak dok momci treniraju. 3
ducca Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 34 minutes ago, Mos said: Baš bi bio fazon da pozove Pantera i na jecaje javnosti odgovori, jebiga, da su hteli Jokić i Micić zvao bi njih. Da je plej ja bi ga zvao, jebe mi se da l je prvosrbijanac ili nije. Jebe se Špancima što Zo nije video Španiju pre prošlog EP. Ali bar na poziciji 2 imamo ok situaciju i za naredne godine ne samo ove, ako već treba da bude pičvajz i lom u medijima mesecima bolje da to bude za nekoga ko bi popunio gap na kecu ove godine ili npr. na trojci gde u najavi nema rešenja narednih sezona (ako uzmemo da će se većina NBA imena u teoriji odazivati narednih godina što je realno preveliki optimizam)…
Jimmy Kowalski Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 5 minutes ago, Mos said: Znači čuvao™ se spisak ovako dugo da im ne bi javnost i novinari sedeli za vratom mesec ipo dana. Ovako će samo par dana jer ne treba praviti pritisak dok momci treniraju. 2
kud u maglu Simoviću Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 treba matorog u penziju i na njegovo mesto postaviti miška ražnatovića dokazanog košarkaškog pregaoca
Lancia Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 Jos bolje, zamisli osvojimo SP, svi se radujemo a on slozi smorenu facu 1
Micko8 Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 (edited) 22 minutes ago, ducca said: Da je plej ja bi ga zvao, jebe mi se da l je prvosrbijanac ili nije. Jebe se Špancima što Zo nije video Španiju pre prošlog EP. Ali bar na poziciji 2 imamo ok situaciju i za naredne godine ne samo ove, ako već treba da bude pičvajz i lom u medijima mesecima bolje da to bude za nekoga ko bi popunio gap na kecu ove godine ili npr. na trojci gde u najavi nema rešenja narednih sezona (ako uzmemo da će se većina NBA imena u teoriji odazivati narednih godina što je realno preveliki optimizam)… Ako su spanci govna treba da budemo i mi Edited July 23, 2023 by Micko8
Azdaja Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 1 hour ago, Mos said: Baš bi bio fazon da pozove Pantera i na jecaje javnosti odgovori, jebiga, da su hteli Jokić i Micić zvao bi njih. Ovo. +100 1
goofs Posted July 23, 2023 Posted July 23, 2023 De je Zli Gli da poliva po debelom sad kad nam je najpotrebniji? 1 1
Recommended Posts