Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted (edited)

Bila bi fora da bude kao '14, na papiru skrnav tim ode do finala i proslavi se preko noci neki novi Stefan Jovic 

Mene u vezi repstacije uvek najvise zainteresuje nova dvonedeljna blaga depresija Vlade Djurovica

Edited by Plajvi
  • Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted
2 minutes ago, Plajvi said:

Bila bi fora da bude kao '14, na papiru skrnav tim ode do finala i proslavi se preko noci neki novi Stefan Jovic 

Mene u vezi repstcije uvek najvise zainteresuje nova dvonedeljna blaga depresija Vlade Djurovica

Bez brige, SK prenosi

Jebaće nas Ilija Kovačić i Kuzma

• +1 1
  • Tužno 1
Posted

pomozite selektoru, dajte svoj glas

• +1 1
Posted
32 minutes ago, johan nagel said:

Понављам се али требало би да је јасно већ свима досад о каквом се типу ради. Та поређења с Дончићем немају поенту јер је Дончић неко ко се ложи максимално на репрезентацију Словеније, док овај наш лелемуд нема ту црту и као што је било јасно од старта његове репрезентативне каријере, појављиваће се кад му се хоће и то је то. Након освојене нба титуле и чињенице да се уз светско ове године већ следеће играју ОИ, шансе да ће два везана лета да проведе са репрезентацијом су биле можда 2%.

Не бих чак смео руку у ватру да ставим ни да ће се појавити и догодине (посебно ако опет Денвер догура далеко) али је то већ доста извесније од овог сад окупљања.

Богдан је с друге стране нека наша верзија Дончића и пропустиће репрезентацију само и искључиво због повреде, у супротном се и не поставља питање.

Lozio bi se i on da je hrvat ili slovenac :)

Posted

Znači čuvao™ se spisak ovako dugo da im ne bi javnost i novinari sedeli za vratom mesec ipo dana. Ovako će samo par dana jer ne treba praviti pritisak dok momci treniraju. 

• +1 3
Posted
34 minutes ago, Mos said:

Baš bi bio fazon da pozove Pantera i na jecaje javnosti odgovori, jebiga, da su hteli Jokić i Micić zvao bi njih. :D 

Da je plej ja bi ga zvao, jebe mi se da l je prvosrbijanac ili nije. Jebe se Špancima što Zo nije video Španiju pre prošlog EP. Ali bar na poziciji 2 imamo ok situaciju i za naredne godine ne samo ove, ako već treba da bude pičvajz i lom u medijima mesecima bolje da to bude za nekoga ko bi popunio gap na kecu ove godine ili npr. na trojci gde u najavi nema rešenja narednih sezona (ako uzmemo da će se većina NBA imena u teoriji odazivati narednih godina što je realno preveliki optimizam)…

Posted
5 minutes ago, Mos said:

Znači čuvao™ se spisak ovako dugo da im ne bi javnost i novinari sedeli za vratom mesec ipo dana. Ovako će samo par dana jer ne treba praviti pritisak dok momci treniraju. 

spacer.png

• Haha 2
Posted

treba matorog u penziju i na njegovo mesto postaviti miška ražnatovića dokazanog košarkaškog pregaoca

Posted
3 hours ago, omiljeni said:

ko se ženi?

Posted

Jos bolje, zamisli osvojimo SP, svi se radujemo a on slozi smorenu facu  

• Haha 1
Posted (edited)
22 minutes ago, ducca said:

Da je plej ja bi ga zvao, jebe mi se da l je prvosrbijanac ili nije. Jebe se Špancima što Zo nije video Španiju pre prošlog EP. Ali bar na poziciji 2 imamo ok situaciju i za naredne godine ne samo ove, ako već treba da bude pičvajz i lom u medijima mesecima bolje da to bude za nekoga ko bi popunio gap na kecu ove godine ili npr. na trojci gde u najavi nema rešenja narednih sezona (ako uzmemo da će se većina NBA imena u teoriji odazivati narednih godina što je realno preveliki optimizam)…

Ako su spanci govna treba da budemo i mi:unsure:

Edited by Micko8
Posted
1 hour ago, Mos said:

Baš bi bio fazon da pozove Pantera i na jecaje javnosti odgovori, jebiga, da su hteli Jokić i Micić zvao bi njih. :D 

Ovo. +100

• +1 1
Posted

De je Zli Gli da poliva po debelom sad kad nam je najpotrebniji?

• +1 1
  • Haha 1