July 18, 20231 yr 41 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Na kraju svi se pojave, samo Karija nema.. Kupljeno!
July 18, 20231 yr Onaj koji sumnja u jednog Dadu, konobara sa raftinga, treba odmah da se pozdravi sa zivotom. Edited July 18, 20231 yr by Micko8
July 18, 20231 yr 3 hours ago, Heaviside said: Lučić sigurno ne igra Jokić, Vasa, Kalina, Petrušev po meni upitni Verovatno još neko ima neku povredu za koju ne znamo Plus obično bude jedan sa nekim nebuloznim razlogom za neigranje tipa udaje mu se komšinica Nije a da li ce izboriti mesto u ekipi ostaje da se vidi. Edited July 18, 20231 yr by Micko8
July 18, 20231 yr 2 hours ago, Jimmy Kowalski said: To je pre nekoliko meseci nagovestio Edin, da je moguce da obuce dres druge reprezentacije. Iako je Crna Gora logican izbor, neki su zbog pirotske kombinacije povezali sa Karijem. Mada, s obzirom da dobija pretnje zbog dolaska u Partizan, sumnjam da mu se prolazi kroz slicnu situaciju i zbog repke, pa ce pre iskulirati.. Takve reprezentativne prostitutke treba izbegavati plus je izgazio svetu srpsku zastavu pre x godina
July 19, 20231 yr Gde su nasi "gde si bio proslo leto dok smo mi rvarili za broncu" pozivaci. Evo Denisa sa prozivkom ko je a ko nije: Skipping EuroBasket
July 20, 20231 yr Preminuo Mirko Novosel, poslednji od velike trojke jugoslovenskih trenera https://sportklub.n1info.rs/kosarka/reprezentacija-kosarka/preminuo-mirko-novosel-legenda-jugoslovenske-kosarke/
July 20, 20231 yr Gledam sastave timova, USA jako mršavo, Španci mršavi, Grci bez bekovske linije, Francuzi matori i bez Joela... Mi stvarno imamo dobru priliku za zlato sada, ako se svi odazovu i ako se kockice slože. Tim više ova tišina ne obećava, jbmu.
July 20, 20231 yr Da smo mi ovako mrsavi kao amerikanci gde bi nam bio kraj Edited July 20, 20231 yr by Micko8