Milošica Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 (edited) 1 minute ago, MiddleClass said: Zasto ne i Panter Znam da imaš tu insajd info Edited July 18, 2023 by Milošica
Milošica Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 1 hour ago, Heaviside said: Lučić sigurno ne igra Jokić, Vasa, Kalina, Petrušev po meni upitni Verovatno još neko ima neku povredu za koju ne znamo Plus obično bude jedan sa nekim nebuloznim razlogom za neigranje tipa udaje mu se komšinica https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/nba-potpis-ne-remeti-planove-petrusev-stize-na-pripreme-srbije/456729 1
Jimmy Kowalski Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 1 hour ago, Milošica said: Možda probati sa Mirotićem. Ima pravo da igra za Srbiju, s obzirom da je prošlo 6 godina od poslednje utakmice koju je odigrao za Španiju. To je pre nekoliko meseci nagovestio Edin, da je moguce da obuce dres druge reprezentacije. Iako je Crna Gora logican izbor, neki su zbog pirotske kombinacije povezali sa Karijem. Mada, s obzirom da dobija pretnje zbog dolaska u Partizan, sumnjam da mu se prolazi kroz slicnu situaciju i zbog repke, pa ce pre iskulirati..
Hamlet Strašni Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 3 minutes ago, Jimmy Kowalski said: To je pre nekoliko meseci nagovestio Edin, da je moguce da obuce dres druge reprezentacije. Iako je Crna Gora logican izbor, neki su zbog pirotske kombinacije povezali sa Karijem. Mada, s obzirom da dobija pretnje zbog dolaska u Partizan, sumnjam da mu se prolazi kroz slicnu situaciju i zbog repke, pa ce pre iskulirati.. Од кога добија претње?!
Jimmy Kowalski Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Od nekih sto se predstavljaju kao navijaci Zvezde.. 1
Hamlet Strašni Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Не знам, зато питам. Нисам мислио ни на кога.
kralj Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Ja sam čuo da mu prete Crnogorci, za Zvezdine ne znam, samo ne znam ni što bi njima smetalo da zaigra za Srbiju.
Amos Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 1 hour ago, Heaviside said: Jokić, Vasa, Kalina, Petrušev po meni upitni Meni deluje da bi Debeli to odmah rekao čim je stigao iz Amerika, da skine komentare s kurca što pre ali ko zna šta je u njegovoj paorskoj glavi. 4
Heaviside Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 23 minutes ago, Mos said: Meni deluje da bi Debeli to odmah rekao čim je stigao iz Amerika, da skine komentare s kurca što pre ali ko zna šta je u njegovoj paorskoj glavi. Ima smisla i daj bože da si u pravu.
goofs Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Igraće debeli, proverena informacija, ne bi Dado, konobar iz rafting centra, lagao 6
pantelia Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Quote NBA potpis ne remeti planove: Petrušev stiže na pripreme Srbije
Jimmy Kowalski Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 Na kraju svi se pojave, samo Karija nema.. 1 5
Fins fleet Posted July 18, 2023 Posted July 18, 2023 37 minutes ago, goofs said: Igraće debeli, proverena informacija, ne bi Dado, konobar iz rafting centra, lagao Jos ceka taj Nektar. Dado izdao. 1
Recommended Posts