freakns Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 21 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: percepcija deteta od 7 godina je najvaznija, imam dosta prijatelja koji drze skole kosarke i najveci spajk je uvek kada osvojimo neku medalju. ne sporim da jokic ima pozitivan uticaj, ali da je to najveci u srpskoj/jugoslovenskoj kosarci koja ima neverovatnu istoriju je prosto netacno. ne pricamo ovde o kini, vec o srbiji i jugosaviji koja je velesila u kosarci. ma to je besmisleno porediti. sa strane popularizacije kosarke, naravno da su uspesi reprezentacije vazniji. cak i meni, koji sam fan Nuggetsa jos od pre Jokica vaznija je svaka reprezentativna medalja i Saletova trojka nego ova titula Nuggetsa. ali je isto tako i cinjenica da Srbija, a pre nje Jugoslavija, nije imala najboljeg kosarkasa na svetu do pojave Jokica. ali to je vaznije za brend Srbije(pogotovo u USA), nego za kosarku u Srbiji. pa oni kukavci iz DNVR nisu znali da pronadju Srbiju na mapi a sada rokaju rakiju svaki treci dan. 3
Jimmy Kowalski Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Kakvu korist imaju gradjani Srbije od toga sto Denvercani sada znaju na mapi gde je Srbija? 3
Filozof manijak Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 skočiće proizvodnja i izvoz rakije u Kolorado
J.R. Cash Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Sta znam, meni je nasa kosarka vaznija od brenda™ Srbije. 3
Micko8 Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Dolazice na hodocasce u Sombor i puniti lokalne kase
Milošica Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) Just now, Micko8 said: Dolazice na hodocasce u Sombor i puniti lokalne kase Ovo zvuči kao neko drevno proročanstvo. Edited June 16, 2023 by Milošica 2
pbg12345 Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) 1 hour ago, Кристофер Лумумбо said: percepcija deteta od 7 godina je najvaznija, imam dosta prijatelja koji drze skole kosarke i najveci spajk je uvek kada osvojimo neku medalju. ne sporim da jokic ima pozitivan uticaj, ali da je to najveci u srpskoj/jugoslovenskoj kosarci koja ima neverovatnu istoriju je prosto netacno. ne pricamo ovde o kini, vec o srbiji i jugosaviji koja je velesila u kosarci. slazem se mada, istine radi, nismo imali prilike da vidimo sta se desava kad neki nas igrac uzme titulu kao najbolji igrac, jer se prosto nije desilo imam osecaj da se pojaviti mnogo srdjana djokovica u svetu kosarke ovih dana Edited June 16, 2023 by pbg12345 1
Milošica Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Preksinoć, posle 11 uveče, prepun teren za basket jedne BG škole 2 1 1
Кристофер Лумумбо Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 7 minutes ago, pbg12345 said: slazem se mada, istine radi, nismo imali prilike da vidimo sta se desava kad neki nas igrac uzme titulu kao najbolji igrac, jer se prosto nije desilo imam osecaj da se pojaviti mnogo srdjana djokovica u svetu kosarke ovih dana Nece, najbolji igraci su uvek dobro zaradjivali od kosarke, nije ovo nista novo. Optereceni roditelji koji guraju decu na kosarku i forsiraju ih, to je kod nas odavno standard. 2
pbg12345 Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 ma znam da jeste, ali ipak je ovo jedan drugi nivo sa nebrojeno strana ovih dana sevaju sale o "bratnim profiterima", prilicno sam siguran da ce iz te mase izaci i ozbiljan broj novih kosarkaskih srdjana na stranu sve to, idealno bi bilo da jokic odigra sp i da uzmemo to, pa jos preko amera u finalu u tom slucaju bi i pola foruma krenulo ponovo u skolu kosarke
Nikodije Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) nije bitan samo kvantitet dece po skolama, nego kako se sa njima radi. ne izbacujemo dovoljno tehnicki potkovane™ dece, masa nasih profesionalnih igraca cak i u najvecim klubovima su na "vi" sa loptom. bilo bi dobro da jokicev uspeh ukaze trenerima, rukovodiocima i ostalima da je kosarka pre svega vestina, i da vestinu treba razvijati. Edited June 16, 2023 by Nikodije 1
Jimmy Kowalski Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 Ako dete nije spremno da se maksimalno posveti treniranju, nece nikad postati novi Jokic ili Doncic. A to podrazumeva prakticno da ceo dan radi.
Nikodije Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 ne mora da bude jokic i doncic, neka nauci da tapka loptu, npr. 1
Ratamahatta Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 (edited) I neka naprave da deca za uzinu imaju burek i kolu, kao i da uce gradjansko procesno pravo od petog osnovne kako bi mogli da dobiju keve u parnici Edited June 16, 2023 by Plajvi 1 2
Nikodije Posted June 16, 2023 Posted June 16, 2023 glupo je da uopste postavimo jokica kao nekakav kriterijum, to se radja jednom u 100 godina. ajde bar da napravimo nekog novog gudurica, da ne izlaze sve samo stefani lazarevici, to bi moglo 5 1
Recommended Posts