April 29, 20232 yr A stvarno, šta je u Evropskoj košarci Pokuševski? Ima li brzinu za trojku? Snagu za četvorku? Ili je 211cm čiste Miljenovštine?
April 30, 20232 yr Mislim da većeg talenta, od igrača rođenih posle 2000. nemamo - ali mi je teško da zamislim da može da čuva Kalinića, Ledeja ili Mirotu. Opet, igra u NBA gde (valjda) čuva i mnogo jače zverke. Jedva čekam da vidim.
May 1, 20232 yr On 29. 4. 2023. at 21:11, Heaviside said: Nije smešno, Milošice. Tri lajne spida su nas delile od evropske titule. Ja bih to za svoju zemlju uradio bez problema. mogao je i legalno, modafinil ili tako neku pametnutm drogy
May 1, 20232 yr Just now, spaceploitator said: mogao je i legalno, modafinil ili tako neku pametnutm drogy Just now, spaceploitator said: mogao je i legalno, modafinil ili tako neku pametnutm drogy Sve je to spid
May 1, 20232 yr Trebalo nam je malo instiktivnijih reakcija, to stoji. Koncept je bio skroz ok mimo toga. Jbg, Meloun nema reakcija uopšte. On i tajmaut traži kad mu zavibrira u džepu i tražiće ga, makar utakmica bila prekinuta.
May 1, 20232 yr da gordonu nadjemo neku babu srpskog porekla i bog da nas vidi posle nam trener i ne treba
May 1, 20232 yr Znaci koga imamo na raspolaganju: Spasa Aleksaaaaaaaa Jare Panter Bogdan Gudura Vanja Neda Dobric Lucic Kalinic Davidovac (nisam siguran kako se izgovara) Poku Strawberry Jovic Smajli Petrusev Milutinov Ristic Jokic 20 komada za cuveni siri spisak..
May 1, 20232 yr jbt, jel moguce da posle toliko vremena ljudi i dalje grese nije davidovac, nego davidovac
May 1, 20232 yr 20 minutes ago, Zli Gli said: Aj da se ne sprdamo oko Pantera, ostanimo Litvanija do kraja Uh, imam lose vesti za tebe...
May 1, 20232 yr 2 minutes ago, Zli Gli said: Nisu valjda? https://zalgiris.lt/en/news/bc-zalgiris/106800/