April 21, 20232 yr Izašli su ćupovi za bespotrebno komplikovan sistem WC žrebanja. Iako smo zvanično u drugom, tehnički je to i dalje prvi ćup pošto su ćupovi 1-3-5-7 i 2-4-6-8 odvojene celine koje popunjavaju 4člane grupe. Dalje nisam gledao jer nemam magistraturu više kombinatorike. Ono što odmah mogu da kažem, a što FIBA mozgovi nisu uspeli da vide na vreme, je da je ćup 3 značajno jači od ćupa 4, pa tako ispadne da je bolje biti u ćupu 2 nego u ćupu 1. Lol. Trebalo je da kombinuju 1-4 i 2-3, što se genralno radi u svakom sportu uvek.
April 21, 20232 yr Moze Portoriko i Latvija, nismo cesto igrali s njima A moze i Tavares, malo da bude interesantno
April 21, 20232 yr Srecan Aleksej Pokusevski svima koji ga slave. Edited April 21, 20232 yr by Micko8
April 21, 20232 yr 1 hour ago, goofs said: Izašli su ćupovi za bespotrebno komplikovan sistem WC žrebanja. Iako smo zvanično u drugom, tehnički je to i dalje prvi ćup pošto su ćupovi 1-3-5-7 i 2-4-6-8 odvojene celine koje popunjavaju 4člane grupe. Dalje nisam gledao jer nemam magistraturu više kombinatorike. Ono što odmah mogu da kažem, a što FIBA mozgovi nisu uspeli da vide na vreme, je da je ćup 3 značajno jači od ćupa 4, pa tako ispadne da je bolje biti u ćupu 2 nego u ćupu 1. Lol. Trebalo je da kombinuju 1-4 i 2-3, što se genralno radi u svakom sportu uvek. Za prethodno SP je isto bilo 8 šešira, gde su u istu grupu išle ekipe iz 1, 4, 5. i 8. Nisam još video uputstvo za ovaj žreb, ali trebalo bi da bude isto kao u Kini. Specijalitet FIBA debilizma je ovo biranje domaćina po jedne gostujuće ekipe, tako će Ameri sigurno grupu igrati na Filipinima. Mislim da je jedan domaćin izabrao SLO, a drugi ESP.
April 21, 20232 yr nisu se kvalifikovali trebali su biti ne znam koji u azijskoj grupi i nisu uspeli jos jedna lepota od fiba, da domacin ne ucestvuje na prvenstvu gde ucestvuje 79 ekipa
April 21, 20232 yr filipini su ozbiljna kosarkaska nacija jebe ih sto u tom delu sveta zive u proseku najnizi ljudi na svetu ali i pored toga cudi me da nisu malo napredovali sa obzirom koliko se voli i ulaze u kosarku, a i nije to od juce Edited April 21, 20232 yr by pbg12345
April 21, 20232 yr Pricao je Rajko Toroman u podkastu da u njinoj ligi imaju neka luda pravila i ogranicenja sa strancima, da ne smeju da igraju u sve 4 cetvrtine, ima slicna neka zajebancija i u Kini Ne secam se tacno sad, davno bese Al' stvarno je previse ostatka sveta, a uvek neko brkat iz Evrope ispusi ucesce
April 22, 20232 yr Filipinska liga je najjaca na svetu za pracenje. Ono sto je T-Mac dao 13 poena za ne znam koliko sekundi, tamo je to ko dobar dan, kad se lomi svi postaju Rej Alen i Stef Kari, trojke sevaju iz svih mogucih i nemogucih pozicija, nema dalje. Jedan mec ogromna hala, imas utisak da se igra pred 75 000 ljudi, totalna ludnica, a onda sledeci tipa kao hala u Zelezniku. Moj favorit je bila ekipa Rain or Shine Elasto Painters ali ne pratim vec godinama pa ne znam kako stoje sad i da li se uopste zovu tako jer stalno svi menjaju imena po sponzorima. Imaju ogranicenja za strance, valjda nesto do 6'6" visina i ne mogu da igraju svaku cetvrtinu, tako nesto. A ubedljivo najjaci su komentatori, mesavina filipinskog i engleskog, ludnica. PBA >>> NBA Edited April 22, 20232 yr by Zli Gli
April 22, 20232 yr Filipinski basket je moja ruzna i tuzna proslost Mnogo pre Jokica, od neke 2012. pa narednih par godina, svaka prva smena u kladionici gorela zbog filipinskog basketa i odbojke na pesku, stonog tenisa, teniskih turnira u Malom Idjosu i kojekuda... Ne daj Boze nikome. Edited April 22, 20232 yr by Zli Gli
April 22, 20232 yr jbt, sad sam shvatio da su mentoli odlucili da u drugoj fazi sp ponovo igraju ekipe koje su igrale u prvoj fazi posto se npr grupa I sastavlja od po dve ekipe iz A i B, one ekipe koje su dosle iz iste grupe ponovo igraju od 24 utakmice druge faze, 8 ce biti "ponovljeni" susreti alal im kurac, svaki put nadmase sebe ovi iz fiba to sto domacini biraju gde ce igrati, odnosno grupu u zrebu je ok ali ovo sa biranjem jos jednog tima je besmislica jer ce uz pravilo o broju ekipa sa jednog kontinenta u ogromnoj meri unapred dirigovati zreb