goofs Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Izašli su ćupovi za bespotrebno komplikovan sistem WC žrebanja. Iako smo zvanično u drugom, tehnički je to i dalje prvi ćup pošto su ćupovi 1-3-5-7 i 2-4-6-8 odvojene celine koje popunjavaju 4člane grupe. Dalje nisam gledao jer nemam magistraturu više kombinatorike. Ono što odmah mogu da kažem, a što FIBA mozgovi nisu uspeli da vide na vreme, je da je ćup 3 značajno jači od ćupa 4, pa tako ispadne da je bolje biti u ćupu 2 nego u ćupu 1. Lol. Trebalo je da kombinuju 1-4 i 2-3, što se genralno radi u svakom sportu uvek. 2
Ratamahatta Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Moze Portoriko i Latvija, nismo cesto igrali s njima A moze i Tavares, malo da bude interesantno
Micko8 Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) Srecan Aleksej Pokusevski svima koji ga slave. Edited April 21, 2023 by Micko8
Profesionalac Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 1 hour ago, goofs said: Izašli su ćupovi za bespotrebno komplikovan sistem WC žrebanja. Iako smo zvanično u drugom, tehnički je to i dalje prvi ćup pošto su ćupovi 1-3-5-7 i 2-4-6-8 odvojene celine koje popunjavaju 4člane grupe. Dalje nisam gledao jer nemam magistraturu više kombinatorike. Ono što odmah mogu da kažem, a što FIBA mozgovi nisu uspeli da vide na vreme, je da je ćup 3 značajno jači od ćupa 4, pa tako ispadne da je bolje biti u ćupu 2 nego u ćupu 1. Lol. Trebalo je da kombinuju 1-4 i 2-3, što se genralno radi u svakom sportu uvek. Za prethodno SP je isto bilo 8 šešira, gde su u istu grupu išle ekipe iz 1, 4, 5. i 8. Nisam još video uputstvo za ovaj žreb, ali trebalo bi da bude isto kao u Kini. Specijalitet FIBA debilizma je ovo biranje domaćina po jedne gostujuće ekipe, tako će Ameri sigurno grupu igrati na Filipinima. Mislim da je jedan domaćin izabrao SLO, a drugi ESP.
goofs Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Ima ovde detaljno uputstvo, definitivno je 1-3-5-7 1
Ratamahatta Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Gde je Indonezija, nema ih ovde u jakosnim skupinama?
pbg12345 Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 nisu se kvalifikovali trebali su biti ne znam koji u azijskoj grupi i nisu uspeli jos jedna lepota od fiba, da domacin ne ucestvuje na prvenstvu gde ucestvuje 79 ekipa 1
goofs Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 A drugi domaćin je u prvom šeširu. A po kvalitetu su tu negde
pbg12345 Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 (edited) filipini su ozbiljna kosarkaska nacija jebe ih sto u tom delu sveta zive u proseku najnizi ljudi na svetu ali i pored toga cudi me da nisu malo napredovali sa obzirom koliko se voli i ulaze u kosarku, a i nije to od juce Edited April 21, 2023 by pbg12345
Ratamahatta Posted April 21, 2023 Posted April 21, 2023 Pricao je Rajko Toroman u podkastu da u njinoj ligi imaju neka luda pravila i ogranicenja sa strancima, da ne smeju da igraju u sve 4 cetvrtine, ima slicna neka zajebancija i u Kini Ne secam se tacno sad, davno bese Al' stvarno je previse ostatka sveta, a uvek neko brkat iz Evrope ispusi ucesce
Zli Gli Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 (edited) Filipinska liga je najjaca na svetu za pracenje. Ono sto je T-Mac dao 13 poena za ne znam koliko sekundi, tamo je to ko dobar dan, kad se lomi svi postaju Rej Alen i Stef Kari, trojke sevaju iz svih mogucih i nemogucih pozicija, nema dalje. Jedan mec ogromna hala, imas utisak da se igra pred 75 000 ljudi, totalna ludnica, a onda sledeci tipa kao hala u Zelezniku. Moj favorit je bila ekipa Rain or Shine Elasto Painters ali ne pratim vec godinama pa ne znam kako stoje sad i da li se uopste zovu tako jer stalno svi menjaju imena po sponzorima. Imaju ogranicenja za strance, valjda nesto do 6'6" visina i ne mogu da igraju svaku cetvrtinu, tako nesto. A ubedljivo najjaci su komentatori, mesavina filipinskog i engleskog, ludnica. PBA >>> NBA Edited April 22, 2023 by Zli Gli 1
napadaj Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Jokić odigra tri dobre utakmice - Zli se prebacuje na filipinski basket 2 5
Zli Gli Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 (edited) Filipinski basket je moja ruzna i tuzna proslost Mnogo pre Jokica, od neke 2012. pa narednih par godina, svaka prva smena u kladionici gorela zbog filipinskog basketa i odbojke na pesku, stonog tenisa, teniskih turnira u Malom Idjosu i kojekuda... Ne daj Boze nikome. Edited April 22, 2023 by Zli Gli
pbg12345 Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 jbt, sad sam shvatio da su mentoli odlucili da u drugoj fazi sp ponovo igraju ekipe koje su igrale u prvoj fazi posto se npr grupa I sastavlja od po dve ekipe iz A i B, one ekipe koje su dosle iz iste grupe ponovo igraju od 24 utakmice druge faze, 8 ce biti "ponovljeni" susreti alal im kurac, svaki put nadmase sebe ovi iz fiba to sto domacini biraju gde ce igrati, odnosno grupu u zrebu je ok ali ovo sa biranjem jos jednog tima je besmislica jer ce uz pravilo o broju ekipa sa jednog kontinenta u ogromnoj meri unapred dirigovati zreb
Boujee Posted April 22, 2023 Posted April 22, 2023 Neverovatno da van Amerike ne postoji iole ozbiljna košarkaška asocijacija. 1
Recommended Posts