goofs Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 18 minutes ago, garmonbozia said: Baš htedoh da napišem to danas. Verovatno ima neki "insajd" info. Kakvo pravilo, ako naturalizovani igrač nije igrao 5 godina za A selekciju, onda može da je promeni. Usrano pravilo, pretvaraju kosarku u rukomet
pbg12345 Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) https://www.mozzartsport.com/kosarka/vesti/predsednik-luol-deng-i-namuceni-juzni-sudan-od-izbeglickog-kampa-do-kosarkaske-senzacije-godine/444675 e: omasio temu, al nije da je narocito bitno Edited March 1, 2023 by pbg12345
radisa Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 2 hours ago, ronin said: Valjda je veliki Srbin i pravoslavac... Poštuje Vučića i njegov doprinos rastu GDP-ja... 1
MiddleClass Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 32. godine. Sumnjam da mu se ljeti lomata po Staaaroj planini
Jimmy Kowalski Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Naravno. Ako ce i da se lomata, to ce biti na Durmitoru..
MiddleClass Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Hm, vjerujem da ce se zimi lomatati na Aspenu, a ljeti nedje pod palmama de Majorkama, ali dobro...
Jimmy Kowalski Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Mirotic je kosarkas, oni nemaju zimske pauze..
nahbar Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Cestitke repstaciji na uspehu i plasmanu kao 32 ekipa od ukupnp 32. Ali zato blizu 200 nacija ne ucestvuje. Sada smo prosli, ali ne bi bilo lose da izboksujemo 64 ucesnika u buducnosti.
Milošica Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 19 hours ago, MiddleClass said: 32. godine. Sumnjam da mu se ljeti lomata po Staaaroj planini Ne bacaj zagonetke poštenom svetu ovde
goofs Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Tabloidi pišu da je Sveth Curry dao ostavku još u novembru, pred prozore, ali da nije bio zadovoljan odštetom za raskid ugovora pa je nastavio da bude selektor. Lično mislim da je to gomila baljezgarija, Kari jeste pomalo lud, ali ne bi mu išlo na čast da ostavlja ekipu dve nedelje pred krucijalne utakmice. A i izvukao je dve zajebane pobede tada.
Profesionalac Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Jedna stvar kod te ponuđene ostavke mi nije jasna, valjda je logika kada daješ ostavku da ne postoji nadoknada? Jedino kada poslodavac hoće da ti udeli otkaz onda se dogovarate oko finansijskih uslova raskida ugovora
Jimmy Kowalski Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 Poznajuci Karijev karakter, ja bas mislim da je istina da je zaista tako bilo..
Heaviside Posted March 2, 2023 Posted March 2, 2023 10 minutes ago, Profesionalac said: Jedna stvar kod te ponuđene ostavke mi nije jasna, valjda je logika kada daješ ostavku da ne postoji nadoknada? Jedino kada poslodavac hoće da ti udeli otkaz onda se dogovarate oko finansijskih uslova raskida ugovora To bi bila neopoziva™ ostavka, a nuđenje ostavke je upravo to što trač kaže - pokušaj da se dogovori o kraju saradnje. Nemam nikakav insajd info ali me ne bi čudilo da se tako nešto desilo.
Recommended Posts