Jimmy Kowalski Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Nadam se da je Rajko spremio dobra pitanja za Karija.. 2
johan nagel Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Превише смо талентовани за кошарку да би доживели некакву скорију пропаст, што капирам да чудно звучи с обзиром да нам се овај други или трећи тим како год да га назовемо мучи с ким год стигне па и с Британским Филипом Човићем и другарима. Ни ја не бих баш трпао Јокића међ’ сигурне за Сп, ако догура далеко у плејофу он је све само не сигуран. 1
Jimmy Kowalski Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 54 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Nadam se da je Rajko spremio dobra pitanja za Karija.. Nista od Rajka, nije bio tu da uvelica ovu velicanstvenu noc za srpsku kosarku..
Gale Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Svaka čast svima. Hteo bih posebno da pomenem Gudurića, čija reprezentativna izdanja od 2017. godine ne mogu da smislim. Taman kad me pustio 'nikad igrač' utisak, dogodilo se ovogodišnje EP, kojim me lepo podsetio zašto mislim da od njega nema ništa. Ali, činjenica: Gudura je mislim jedini od jačih imena bio u dve 'na nož' utakmice, protiv Turaka i sad. Ne ulazim u opravdanost ili neopravdanost odsustva drugih, samo kažem da je on bio tu. Respect. Još kad bi počeo da igra za reprezentaciju kao za Fener pre neki dan...
April Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Čestitke Kariju Pešiću, Stefanu Joviću, Dejanu Davidovcu, Marku Guduriću, Aleksi Radanovu, Ognjenu Dobriću, Boriši Simaniću, Dušanu Ristiću, Filipu Petruševu, Marku Jagodić Kuridži i Luki Mitroviću!UhSad je sve malo jasnije 1
kralj Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Svaka čast svima. Hteo bih posebno da pomenem Gudurića, čija reprezentativna izdanja od 2017. godine ne mogu da smislim. Taman kad me pustio 'nikad igrač' utisak, dogodilo se ovogodišnje EP, kojim me lepo podsetio zašto mislim da od njega nema ništa. Ali, činjenica: Gudura je mislim jedini od jačih imena bio u dve 'na nož' utakmice, protiv Turaka i sad. Ne ulazim u opravdanost ili neopravdanost odsustva drugih, samo kažem da je on bio tu. Respect. Još kad bi počeo da igra za reprezentaciju kao za Fener pre neki dan...To sa Gudurom i reprezentacija < tim nadgornjavanjem je najdosadnija sportska tema od kako je Dejan Stanković otišao u penziju. Poslato sa ELS-N39 pomoću Tapatoka 1
Кристофер Лумумбо Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Pešić se oglasio o povratku Teodosića u nacionalni tim 1
omiljeni Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 jel Jovo Teodosić team Džaja ili team Vidara? tamnavski okrug treba sravniti sa zemljom!
Hele Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Power ranking februar 2023. Plejmejkeri 1.Micić Prethodni ranking: 1 2. Teodosić Prethodni ranking: 2 3. Avramovic Prethodni ranking: 4 4. Jovic Prethodni ranking: 5 5. Jaramaz Prethodni ranking: 3 Bekovi 1. Bogdanović Prethodni ranking: 1 2. Nedović Prethodni ranking: 2 3. Gudurić Prethodni ranking: 3 4. Anđušić Prethodni ranking: 4 5. Marinković Prethodni ranking: 5 Krila 1. Kalinić Prethodni ranking: 2 2. Lučić Prethodni ranking: 1 3. Dobrić Prethodni ranking: 3 4. Đurišić Prethodni ranking: 4 5. Lazarević Prethodni ranking: 5 Krilni centri 1. Petrušev Prethodni ranking: 1 2. Pokuševski Prethodni ranking: 2 3. Jović Prethodni ranking: 3 4. Davidovac Prethodni ranking: 4 5. Bjelica Prethodni ranking: 5 Centri 1. Jokić Prethodni ranking: 1 2. Milutinov Prethodni ranking: 2 3. Ristić Prethodni ranking: 3 4. Mitrović Prethodni ranking: 4 5. Pecarski Prethodni ranking: 5
djeneralche Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 Đurišić tesko da je krilo a i tesko da je na bilo kojoj poziciji ispred bilo kog od ovih sa spiska, Lazarevica posebno. 2
Fins fleet Posted February 28, 2023 Posted February 28, 2023 (edited) Andjusic isto videti repku nece. Trifunovic ima triput vece sanse Edited February 28, 2023 by Fins fleet
Milošica Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 (edited) Deluje mi da u novom Miloševom Mondo podkastu Edin aludira na to da bi Mirotić mogao zaigrati za nekoga, a da to nije Španija. Dakle, Srbija ili CG. Jebote, koliko vlastitih imenica u malom postu. Trebalo bi da nabavim lektora. Edited March 1, 2023 by Milošica 1
garmonbozia Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 Baš htedoh da napišem to danas. Verovatno ima neki "insajd" info. Kakvo pravilo, ako naturalizovani igrač nije igrao 5 godina za A selekciju, onda može da je promeni.
Filozof manijak Posted March 1, 2023 Posted March 1, 2023 ne vidim razlog zašto bi Mirotić eventualno izabrap da igra za nas. 1
Recommended Posts