Jimmy Kowalski Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Tooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 2
Micko8 Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 13 minutes ago, copkillah said: 17 minutes ago, Micko8 said: Kladionica moze da pocne. Da li ce debeli MVP igrati na SP ili ne Što ne bi igrao Umor i konji koji juri.
J.R. Cash Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Ispade blagoslov onaj poraz od Belgije u Nisu.
Micko8 Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 13 minutes ago, arheolog1981 said: Ove je Belgija sad dobila 30 razlike kao uostalom i svako ko je hteo na EP... a tad su bili u punom izdanju. Ovo što mi igramo je horor pa makar u kvalifikacijama bilo. I drugi ih igraju i u istim su problemima. Britanija ima 13 ofanzivnih skokova, to je uvek stvar zalaganja, nema tu puno mudrosti. Jedna od osnova koje se uče je kako da se zagradi reket a mi uspevamo da delujemo kao Malta u toj kategoriji. Smeši se nama Hrvatska budućnost, nebitno što ćemo ovde ipak dobiti i otići na SP. Jokićev prajm će biti potrošen na neuspeh na SP kad smo bili favoriti, neodlazak na OI, debakl na EP i nadamo se barem učešće na SP jer drugo ništa ne očekujem. Svi krediti su potrošeni Nikad se to ne zna. Mozda se pojavi neka Teo like generacija niotkuda.
garmonbozia Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 (edited) Trpaj! Odjebite mračnjaci, ove kvalifikacije su đoka, izmenjali smo 40 igrača u ovim utakmicama, mrtva FIBA. Sad da vidimo sa čime raspolažemo za svetsko prvenstvo Micić Bogdanović Kalinić Lučić Jokić Milutinov Gudurić su mi sigurni. Smailagić, Pokuševski, Jaramaz, Petrušev, Avramović, Marinković, Davidovac... Edited February 27, 2023 by garmonbozia
freakns Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 porodise se. i nije bas da nam se smesi 'rvacka. u18 su bili treci na proslom Evropskom, a ona generacija sa Jovicem je bila u polufinalu svetskog, izgubili od Wembanyame
freakns Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 2 minutes ago, garmonbozia said: Trpaj! Odjebite mračnjaci, ove kvalifikacije su đoka, izmenjali smo 40 igrača u ovim utakmicama, mrtva FIBA. Sad da vidimo sa čime raspolažemo za svetsko prvenstvo Micić Bogdanović Kalinić Lučić Jokić Milutinov Gudurić su mi sigurni. Smailagić, Pokuševski, Jaramaz, Petrušev, Avramović, Marinković, Davidovac... Debeli ako izgura playoff, mrka kapa za svetsko
Jimmy Kowalski Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 3 minutes ago, garmonbozia said: Smailagić, Pokuševski, Jaramaz, Petrušev, Avramović, Marinković, Davidovac... Jel Davidovac ili Davidovac? 1
garmonbozia Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 Just now, Jimmy Kowalski said: Jel Davidovac ili Davidovac? rekao bih da je davidOvac ali nisam siguran, režija?
garmonbozia Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 1 minute ago, freakns said: Debeli ako izgura playoff, mrka kapa za svetsko Neće, sisica je, nikad igrač, iškolovaće ga neki Plamli.
Fins fleet Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 4 minutes ago, garmonbozia said: Trpaj! Odjebite mračnjaci, ove kvalifikacije su đoka, izmenjali smo 40 igrača u ovim utakmicama, mrtva FIBA. Sad da vidimo sa čime raspolažemo za svetsko prvenstvo Micić Bogdanović Kalinić Lučić Jokić Milutinov Gudurić su mi sigurni. Smailagić, Pokuševski, Jaramaz, Petrušev, Avramović, Marinković, Davidovac... To je to. Dodao bih Petruseva u sigurne. I Nedovica da je neko drugi a ne Kari selektor, ovako tesko.
radisa Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 5 minutes ago, garmonbozia said: Trpaj! Odjebite mračnjaci, ove kvalifikacije su đoka, izmenjali smo 40 igrača u ovim utakmicama, mrtva FIBA. Sad da vidimo sa čime raspolažemo za svetsko prvenstvo Micić Bogdanović Kalinić Lučić Jokić Milutinov Gudurić su mi sigurni. Smailagić, Pokuševski, Jaramaz, Petrušev, Avramović, Marinković, Davidovac... Jedan od Miličića?
Micko8 Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 (edited) Nikola Jovic bi trebao da ide kao mlada nada, ako ne bude bio u nekoj letnjoj lizi ili tako nesto. Edited February 27, 2023 by Micko8
J.R. Cash Posted February 27, 2023 Posted February 27, 2023 (edited) 8 minutes ago, freakns said: u18 su bili treci na proslom Evropskom Uh, ta ekipa nije bas najbolji argument protiv propasti srpske kosarke Turska gazi Belgiju. Na kraju nam ova velicanstvena pobeda nije bila potrebna. Edited February 27, 2023 by J.R. Cash 1
Recommended Posts