1n54jd3r Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 meni se cini da on nema nista kosarkasko u svojim pokretima/kretnjama
Geo Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 PA ti guzati centri obicno izgledaju trapavo i tromo ali mogu biti dosta zajebani kad se usidre i dobro ovladaju sa par finti na postu ...
frn1782 Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Pekovic nije bio nista bolji u njegovim godinama. Pre ce on na nesto liciti nego Milutinov.
Joe D Posted November 2, 2014 Author Posted November 2, 2014 Pekovic nije bio nista bolji u njegovim godinama. jeste, a i da nije, to je slab argument. u svakom slucaju, za pocetak nek se pokaze da moze da igra u partizanu, pa da razgovaramo da li moze na ovu temu.
Geo Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ma greskom mi postovi zavrsili na ovoj temi umesto na KKP topicu za vreme utakmice ... Shalic je trenutno daleko i od znajne uloge u Partizanu ...
Tinman Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 (edited) Sta se to desava u Turskoj sa nasim kosarkasima i Bogdan nagrabusio. Reprezentativac i jedan od najtalentovanijih srpskih košarkaša dobio je udarac u glavu na utakmici njegovog Fener bahčea i Tofaša Bogdanović je udarac laktom u glavu dobio od jednog od igrača Tofaša prilikom skoka u napadu. Lekari su ustanovili potres mozga, a za sada nije poznato da li će biti potrebno lečenje mladog košarkaša. https://www.youtube.com/watch?v=oDedCU_3qGc#t=25 Edited November 3, 2014 by Tinman
goofs Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Jebali nam mesari kevu Treba Duda i Zoc da kenjaju tamo po novinama svaki dan zbog ovoga.
Nemanja Posrbica Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 Ako sam dobro razumeo Turke, Krstić je završio sezonu.
Nemanja Posrbica Posted November 3, 2014 Posted November 3, 2014 valjda samo prvu fazu Evrolige propusta. Video sam to juče, mada jutros pišu o kraju sezone. Nisu turksi mediji validni, ali...
Timmy Posted November 5, 2014 Posted November 5, 2014 Pa dobro, tesko je ocekivati da neki Pink Floyd napravi pesmu sa reprezentaciju u basketu. Tako da ovo nije ni blizu najgoreg sto se moze cuti.
Recommended Posts