dragance Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Možda ima nešto i do saveza, kao i uslova za normalan rad pod KSS??
Micko8 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) Pre se upitaj sta i gde radi sin Sase Danilovica Edited February 18, 2023 by Micko8
Joe D Posted February 18, 2023 Author Posted February 18, 2023 48 minutes ago, Mos said: Gde je i sta radi Bodirogin sin ustupio je mesto tomasevicem sinu na poziciji netalentovanog sina legende u juniorskoj ekipi partizana.
Milošica Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) 57 minutes ago, Micko8 said: Pre se upitaj sta i gde radi sin Sase Danilovica Pametna odluka Danilovića. Edited February 18, 2023 by Milošica
Venom Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Imao je TheRinger tekst o junioru. U jednom delu je pisalo da pokušava da nauči srpski da se bolje razume s babom i dedom. Momak je očigledno bliže nekim drugim kulturama i to je ok. Ne da znam bilo kakve detalje, ali ne bi me čudilo ni da mu otac nema neke Bog zna kakve veze sa Srbijom danas. 3 1
Heaviside Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 Ništa više od ovoga što je napisao Venom nisam hteo da kažem.
Блок_64 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 6 hours ago, Micko8 said: Ma super Stojakovic se rodio u tamo nekoj hrvatskoj, ko ga jebe nikada i nije bio nas, jadni smo mi kao narod sa takvim stavom Mali itekako treba da bude vezan za srpski narod, otac mu jedna od najvecih srpskih kosarkaskih legendi ali kao sto sam vec rekao sve je do odgoja. Postavljao sam na mladjim kategorijama video decka, mesanog iz Cikaga koji zeli da igra za nase mladje reprezentativne kategorije, i da bi to bilo ostvarenje sna njegove majke Jesu li ga ikada zvali u neku sekelciju u mladjim kategorijama.
Micko8 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 3 hours ago, Milošica said: Pametna odluka Danilovića. Slazem se. Svi talentovani klinci treba da beze sto dalje od vecitih rivala. 1
Micko8 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 26 minutes ago, Блок_64 said: Jesu li ga ikada zvali u neku sekelciju u mladjim kategorijama. Nemam pojma. Govorili su da je Tarlac trebao put amerike da razgovara sa kandidatima za reprezentaciju i mladim igracima. Kao da im je tesko da pronadju Pedjin broj telefona
Блок_64 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) 3 minutes ago, Micko8 said: Nemam pojma. Govorili su da je Tarlac trebao put amerike da razgovara sa kandidatima za reprezentaciju i mladim igracima. Kao da im je tesko da pronadju Pedjin broj telefona Mozda je bolje da ne znas kako kod nas funkcionisu mladje kategorije u reprezentaciji. Evo reci cu ti svoj primer.Ili taj i taj klub ili ce biti izbacen iz reprezentacije,I izbacen je,jer nismo izabrali taj i taj klub. Tacnije prestao da dobija poziv. Edited February 18, 2023 by Блок_64
Milošica Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 3 minutes ago, Micko8 said: Slazem se. Svi talentovani klinci treba da beze sto dalje od vecitih rivala. Miško8 3
Блок_64 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 4 minutes ago, Micko8 said: Nemam pojma. Govorili su da je Tarlac trebao put amerike da razgovara sa kandidatima za reprezentaciju i mladim igracima. Kao da im je tesko da pronadju Pedjin broj telefona Mladji danilovic je u partizanu imao neverovatnu slobdu.Sutirao je koliko je hteo (ruku na srce i pogadjao je u solidnim procentima). Mislim da je sredinu promenio zbog trenera posto pionire partizana je u tom momentu vodi neko ko je tesko mogao nesto da ih nauci o kosarci.
Micko8 Posted February 18, 2023 Posted February 18, 2023 (edited) Mega ipak radi kvalitetnije sa mladjim igracima , a one igrace koji se istaknu u njihovim mladjim selekcijama , njih brzo promovisu u A tim i forsiraju ih tamo. Mislim da mu cale gleda dugorocno . Niko iz mladjih kategorija Parizana nece videti seniorski tim. Isto vazi i za Zvezdu, malo su pokusali sa Topicem ove sezone i odmah su ga smaknuli, iako je decko uspeo da pokaze nesto od svog umeca. I on ce verovatno svoj profesionalni ugovor potpisatii sa Miskom. Edited February 18, 2023 by Micko8 1
Recommended Posts