Pantelija jr Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 RIP Saric. Crtez bas dobar, jedino Bjelica promasen imo.
ljakse Posted September 30, 2014 Posted September 30, 2014 Kukoč između Markovića i Kalinića je uboden 100%.
goofs Posted October 1, 2014 Posted October 1, 2014 Opet gledam one šešire jakosne grupe, i opet sam popizdeo, žreb je maltene izdirigovan. Imamo 4 grupe i domaćine koji su već odabrali protivnike, zatim Španiju koja kao jedini preostali predstavnik prvog šešira ide u nemačku grupu. Pa to za sada izgleda ovako - francuska grupa: FRA, FIN - nemačka grupa: SPA, GER, TUR - letonska grupa: LIT, LET - hrvatska grupa: CRO, SLO Dakle mi idemo u grupu gde nema drugog jakosnog, znači nemačka ili letonija. Ono što me dalje nervira je što nisu dodeljeni nazivi grupama pa se ne zna koja se sa kojom ukršta. Pravedno i logično bi bilo da se to odredi žrebom, ali ja mogu da potpišem da će oni u FIBAi da se prave ludi, da lupe francuzima grupu A, špancima (tj. nemačkoj) grupu C i udri, nema sastajanja pre finala.
Jimmy Kowalski Posted October 4, 2014 Posted October 4, 2014 moglo i na laugh topic Miroslav RaduljicaVerified account @mraduljica Arrived in Shandong, can't wait to meet all teammates and start with hard-work
misko maric Posted October 5, 2014 Posted October 5, 2014 Teško mi je da poverujem da je neko pomenuo Darka u vezi zsa košarkom. I to u drugoj polovini 2014. A on već godinama nije košarkaš.
goofs Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ja sam zapravo mega car - by Miroslav Braduljica
goofs Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Pa jeste, i zaista zvuci kao car. Samo mi sve to ne ide nekako uz ono "Zivim za blud" i psovanje igraca, zajebavanje sa Dudom i slicno. Verovatno je da je istina tu negde izmedju.
keitel Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Ma nije on bio na tapetu zbog splavarenja i bludničenja, to se samo nadovezalo na njegov učinak na parketu. Lik je na ovom prvenstvu prvi put izgledao kao da ga ne boli kurac za ono što se dešava na terenu.
Lord Stef Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 Krstic polomio ruku, 2 meseca pauze. Послато са GT-S5570 користећи Тапаток 2
goofs Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 pusvetijbm, kakav peh :( dobro mu je krenula sezona, bio je najbolji igrac Efesa, sad opet pauza, i to sve zbog nekog mesara u turskoj ligi
Geo Posted November 2, 2014 Posted November 2, 2014 (edited) Salic vec ima gotovu centarsku masu, sa dobrim niskim tezistem ... mocice od njega da se izdelje pristojna patica (ako sredi glavu) ... Edited November 2, 2014 by Geo
Recommended Posts