Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Pa ni to nije tačno.

Finci očito imaju nekog Boru Stankovića iz senke. Prvo wc za wc, a sad ovo jakosno sranje.

Gledao sam prva 4 pa reko to je to. Nisam ni naleteo do Finaca. Ovo je misterija ko Lost.

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Cek bre, jel to sa biranjem protivnika neka zajebancija?! Pokusavam da se setim slicnog primera iz bilo kog sporta, al ne ide.

A hrvatski izbor ocigledno potpomognut lokalnom patkometrijom :isuse:

Posted (edited)

Svi biraju kako da zarade nešto. Hrvatima da dođu Slovenci,Letoncima Litvanci a Nemcima Turci. Samo Francuze boli patka i biraju Fince jer je to sportski najpametnije. A mi u suštini znamo da ćemo u grupu ili sa Litvancima ili sa Špancima.

Evo grupe u najavi. Francuska,Finska,Bosna,Belgija,Češka,Estonija

Ili Španija,Srbija,Turska,Nemačka,Italija,Rusija

Edited by theanswer
Posted

Sad mi je jasno što FIBA nikada neće postati UEFA.

Posted

Potpuno neverovatno. Prvo grupnu fazu rase(l)javaju duljem kontinenta zbog bojazni da će hala u Vilerbanu biti prazna na Belgija-Letonija spektaklu, a onda plašeći se da u Rigi niko živi neće gledati Tursku i Srbiju, dovlače regionalne jakosti da vade stvar.

Ja da sam Turska nacionalna ogromnina, izbojkotovao bih takmičenje, te pustio Preldžića da na suvo kara i Nemce i Fibu i njen sistem takmičenja.

Posted (edited)

Je l "jakosna" uopšte reč?  :huh:

Pare bih dao da vidim te sastanke borda FIBAe, zamišljam ih ko decu u vrtiću koja se đoraju za klikere.

Znači mi na Španiju ili Litvu, zna li se format ovog veličanstvenog takmičenja? Oće opet biti teniskih kostura, u jednom Francuska u drugom Španija?

edit: mislim da je bolje da idemo na Španiju, em što bismo je izbegli u kasnijem ukrštanju, em što bismo igrali u Nemačkoj, bliže je Francuskoj gde se igra završnica.

Edited by goofs
Posted

Ovi idu putem EHF, secam se da su pre mnogo godina domacini birali u koju ce grupu. Kakvi debili majko mila.

Posted (edited)

Je l "jakosna" uopšte reč?  :huh:

Pare bih dao da vidim te sastanke borda FIBAe, zamišljam ih ko decu u vrtiću koja se đoraju za klikere.

Znači mi na Španiju ili Litvu, zna li se format ovog veličanstvenog takmičenja? Oće opet biti teniskih kostura, u jednom Francuska u drugom Španija?

edit: mislim da je bolje da idemo na Španiju, em što bismo je izbegli u kasnijem ukrštanju, em što bismo igrali u Nemačkoj, bliže je Francuskoj gde se igra završnica.

U našem jeziku nije sigurno. 

Mislim da sam negde pročitao da će biti sistem takmičenja ko na svetskom prvenstvu samo ne znam jel će i kosturi biti tako odvojeni. Znači iz ove preliminarne grupe se ide odmah u eliminacije,osmina finala itd. Nadam se da će bar kosture pomešati da ne bude opet istočna i zapadna konferencija.

Edited by theanswer
Posted
"Imam ja svoje rituale. Na primer, dva minuta pre početka utakmice priđem Braduljici. Napiši to tako tamo – Braduljici, ne Raduljici! Dakle, pošto znam da je mnogo emotivan, da voli da se mazi, ja mu priđem, počeškam ga po bradi i kažem mu sve što treba, ukažem na to kako bi trebalo da odigra, da bi nam unutrašnja igra bila što bolja. Onda Bjelici malo obrve mrdam...

hahahahahaha

http://www.mozzartsport.com/vesti/muta-za-mozzart-sport-najvise-mrzim-naziv-vicesampioni-to-je-ime-za-gubitnike-i-mnogo-me-nervira/85668

Posted (edited)

..............

Edited by ronin
Posted

10616388_345178852325492_778001609274245

Nasao ovo na netu, odlican crtez, Stimara pogodjen u trepavicu.