Djolle Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Počeo da kuka pre pitanja za bacanja 24 prema 17 i Riletove trojke... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk
harper lee Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Just now, garmonbozia said: Već kuka na sudije 🥲 Kakva pizda, dobio je dve kradje samo u poslednjem minutu. Kari ima flasu viskija od mene za ono teranje u picku materinu kad je krenuo da prikenjava sudijama. 3
garmonbozia Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Just now, harper said: Kakva pizda, dobio je dve kradje samo u poslednjem minutu. Kari ima flasu viskija od mene za ono teranje u picku materinu kad je krenuo da prikenjava sudijama. “sedi dole, SEDI DOLE!” moram da nađem taj klip i da napravim gif 3
dragance Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Just now, garmonbozia said: “sedi dole, SEDI DOLE!” moram da nađem taj klip i da napravim gif Daj, stavi neki link da vidim i ja. Uspeo sam da samo pratim livescore, nervirajuci se do poslednjeg momenta.
steins Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 2 minutes ago, harper said: Ukazao se pravi Vladimir Lucic u poslednjih deset sekundi. Ristic x faktor u napadu kad su Turci pretili da uzmu utakmicu ali, brate mili, koliko taj covek ne zna i ne moze u odbrani, Mitrovic je danas u odnosu na njega izgledao kao Kuzmic licno. Radanov posteno izmaltretirao Vilbekina. Cak i Dobric koji vola ne moze da ubode od pocetka sezone metnuo dve trojke, izgleda je shvatio da je dobio trenera pa mora da se igra nesto. Ali ona reakcija u odbrani kad ga je Vilbekin poslao po burek je postala vintage Dobric. Jedini koji me je bas razocarao je Andjusic. Igras ovakvu utakmicu i sve vreme se krijes od lopte a na kraju kad moras da sutnes jer si ostao sam kao duh ispalis air-ball. Bilo je uzasno losih rola veceras (Jaramaz, Kuridza, Lucic i Jovic u vecem delu utakmice) ali igrac koji odigra lose je u kategoriji "jebi ga, desava se" a igrac koji skine odgovornost sa sebe treba da se zapita zasto se uopste bavi profesionalnim sportom. Riletu svaka cast sto je zategao one tri trojke u poslednjoj cetvrtini, sve mi je zivce pokidao muflonisanjem u odbrani ali je imao muda da uzme i pogodi te suteve kad nista nismo mogli da ubacimo spolja. Mislim da se Lučić izdužio najmanje 3cm od svih driblinga Vilbekina ali ga je velemajstorski ispratio i na kraju isterao sa terena. Sve i da je mahao peškirom celu utakmicu - kapa dole za odbranu. Delim razočarenje Andjusicem, pogotovo što je prijebavao i kenjkao iz prikrajka celo EP zato štop nije išao. I sad je dobio priliku i - nestao sa terena. 5
harper lee Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 1 minute ago, garmonbozia said: “sedi dole, SEDI DOLE!” moram da nađem taj klip i da napravim gif Obavezno. Konacno mu je neko uzeo meru.
Amos Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Kakva je Kari glava Može 100 godina da ima i da ne zna kako se zove i opet mi ne bi smetao. 2
harper lee Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Just now, steins said: Mislim da se Lučić izdužio najmanje 3cm od svih driblinga Vilbekina ali ga je velemajstorski ispratio i na kraju isterao sa terena. Sve i da je mahao peškirom celu utakmicu - kapa dole za odbranu. Delim razočarenje Andjusicem, pogotovo što je prijebavao i kenjkao iz prikrajka celo EP zato štop nije išao. I sad je dobio priliku i - nestao sa terena. Cak i da se celu utakmicu cuvao za ovu poslednju odbranu alal mu. Pojeo ga je.
steins Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 (edited) Pešić izdo drugara U drugim vestima - Itudis će da odrobija Kalatesa na kraju. Edited November 14, 2022 by steins 1
Mil@n Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Svaka čast momcima, nije lako dobiti ovo. Turci su ogavni, pre svega Ataman. Porazi od takvih duplo bole, ali je i bolji osećaj karati ih. 4 1
Recommended Posts