Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

• Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

Počeo da kuka pre pitanja za bacanja 24 prema 17 i Riletove trojke...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

Posted
Just now, garmonbozia said:

Već kuka na sudije 🥲

Kakva pizda, dobio je dve kradje samo u poslednjem minutu. Kari ima flasu viskija od mene za ono teranje u picku materinu kad je krenuo da prikenjava sudijama. 

• +1 3
Posted
Just now, harper said:

Kakva pizda, dobio je dve kradje samo u poslednjem minutu. Kari ima flasu viskija od mene za ono teranje u picku materinu kad je krenuo da prikenjava sudijama. 

“sedi dole, SEDI DOLE!” 

moram da nađem taj klip i da napravim gif

• +1 3
Posted
Just now, garmonbozia said:

“sedi dole, SEDI DOLE!” 

Daj, stavi neki link da vidim i ja. Uspeo sam da samo pratim livescore, nervirajuci se do poslednjeg momenta.

Posted
2 minutes ago, harper said:

Ukazao se pravi Vladimir Lucic u poslednjih deset sekundi.:D

Ristic x faktor u napadu kad su Turci pretili da uzmu utakmicu ali, brate mili, koliko taj covek ne zna i ne moze u odbrani, Mitrovic je danas u odnosu na njega izgledao kao Kuzmic licno. Radanov posteno izmaltretirao Vilbekina. Cak i Dobric koji vola ne moze da ubode od pocetka sezone metnuo dve trojke, izgleda je shvatio da je dobio trenera pa mora da se igra nesto. Ali ona reakcija u odbrani kad ga je Vilbekin poslao po burek je postala vintage Dobric.:lolol:

Jedini koji me je bas razocarao je Andjusic. Igras ovakvu utakmicu i sve vreme se krijes od lopte a na kraju kad moras da sutnes jer si ostao sam kao duh ispalis air-ball. Bilo je uzasno losih rola veceras (Jaramaz, Kuridza, Lucic i Jovic u vecem delu utakmice) ali igrac koji odigra lose je u kategoriji "jebi ga, desava se" a igrac koji skine odgovornost sa sebe treba da se zapita zasto se uopste bavi profesionalnim sportom. Riletu svaka cast sto je zategao one tri trojke u poslednjoj cetvrtini, sve mi je zivce pokidao muflonisanjem u odbrani ali je imao muda da uzme i pogodi te suteve kad nista nismo mogli da ubacimo spolja.

Mislim da se Lučić izdužio najmanje 3cm od svih driblinga Vilbekina ali ga je velemajstorski ispratio i na kraju isterao sa terena. Sve i da je mahao peškirom celu utakmicu - kapa dole za odbranu. 

Delim razočarenje Andjusicem, pogotovo što je prijebavao i kenjkao iz prikrajka celo EP zato štop nije išao. I sad je dobio priliku i - nestao sa terena. :isuse:

• +1 5
Posted
1 minute ago, garmonbozia said:

“sedi dole, SEDI DOLE!” 

Obavezno. Konacno mu je neko uzeo meru.

Posted

Kakva je Kari glava :D Može 100 godina da ima i da ne zna kako se zove i opet mi ne bi smetao. 

• +1 2
Posted
Just now, steins said:

Mislim da se Lučić izdužio najmanje 3cm od svih driblinga Vilbekina ali ga je velemajstorski ispratio i na kraju isterao sa terena. Sve i da je mahao peškirom celu utakmicu - kapa dole za odbranu. 

Delim razočarenje Andjusicem, pogotovo što je prijebavao i kenjkao iz prikrajka celo EP zato štop nije išao. I sad je dobio priliku i - nestao sa terena. :isuse:

Cak i da se celu utakmicu cuvao za ovu poslednju odbranu alal mu. Pojeo ga je.

Posted (edited)

Pešić izdo drugara :cry:

U drugim vestima - Itudis će da odrobija Kalatesa na kraju. 

Edited by steins
  • Tužno 1
Posted

Svaka čast momcima, nije lako dobiti ovo.

Turci su ogavni, pre svega Ataman. Porazi od takvih duplo bole, ali je i bolji osećaj karati ih. :inn:

• +1 4
  • Wub 1