Jump to content
IGNORED

Košarkaška Reprezentacija Srbije

Joe D

Recommended Posts

Posted

Napusi se kurca Atamane, dabogda uvek ispusio na kraju svake bitne utakmice do kraja karijere.

• +1 3
  • Wub 1
  • Hvala 1
  • Replies 28.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Joe D

1671

• theanswer

1215

• goofs

1014

• pbg12345

962

Posted

nebeska pravda ona dva promasena bacanja vilbekinoglua :ziga:

• +1 4
Posted
1 minute ago, harper said:

Bio je ne faul nego faulcina.

Ništa pogrešno nije rekao doduše, ispala mu lopta jer ga je odvalio po ruci 😀

• Haha 1
Posted

Prodao im Wilbekin utakmicu sa dva promasena bacanja al ko ih jebe dosta smo im se i mi nudili

Posted
1 minute ago, Fins fleet said:

Ma znam, samo sam hteo da kazem kako nam nije bitno, tucemo ih tamo kako god okrenes.:)

Zajebi to, dosta mi je ovoga :D

Posted
Just now, Fins fleet said:

Ma znam, samo sam hteo da kazem kako nam nije bitno, tucemo ih tamo kako god okrenes.:)

nemoj leba ti, nek pobede oni ovo danas.

Posted

Uh dobra utakmica, konacno sa happy endom. Nisam mislio da cu ovo nekad reci, ali svaka cast guduricu i risticu, izvukose ovo. 

Ali bitim, kakav igrac, video sam ga jos prosle godine, jebo nas je sa bursom, kao iz stare yu skole

• +1 2
Posted

Jel ovo Sedlaček upravo reče kako je utakmicu turska izgubila jer je igrao samo Vilbekin pa ostali igrači npr BItin nisu mogli da udju u meč? :unsure:

Posted
1 hour ago, Joe D said:

izgledamo dosta bolje nego sto sam ocekivao za sad. valja preziveti risticeve minute, koliko god ih bude.

Šta kažeš? 

• -1 1
Posted

Počinje kzš, da vidimo Atamana kako pizdi, pitao bih za Micića jedno 5 puta...

Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk

• +1 2
  • Wub 2
  • Haha 1
Posted

U drugim vestima - Kalates 5 izgubljenih lopti :fantom:

Posted

Ukazao se pravi Vladimir Lucic u poslednjih deset sekundi.:D

Ristic x faktor u napadu kad su Turci pretili da uzmu utakmicu ali, brate mili, koliko taj covek ne zna i ne moze u odbrani, Mitrovic je danas u odnosu na njega izgledao kao Kuzmic licno. Radanov posteno izmaltretirao Vilbekina. Cak i Dobric koji vola ne moze da ubode od pocetka sezone metnuo dve trojke, izgleda je shvatio da je dobio trenera pa mora da se igra nesto. Ali ona reakcija u odbrani kad ga je Vilbekin poslao po burek je postala vintage Dobric.:lolol:

Jedini koji me je bas razocarao je Andjusic. Igras ovakvu utakmicu i sve vreme se krijes od lopte a na kraju kad moras da sutnes jer si ostao sam kao duh ispalis air-ball. Bilo je uzasno losih rola veceras (Jaramaz, Kuridza, Lucic i Jovic u vecem delu utakmice) ali igrac koji odigra lose je u kategoriji "jebi ga, desava se" a igrac koji skine odgovornost sa sebe treba da se zapita zasto se uopste bavi profesionalnim sportom. Riletu svaka cast sto je zategao one tri trojke u poslednjoj cetvrtini, sve mi je zivce pokidao muflonisanjem u odbrani ali je imao muda da uzme i pogodi te suteve kad nista nismo mogli da ubacimo spolja.

• +1 1