dragance Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Napusi se kurca Atamane, dabogda uvek ispusio na kraju svake bitne utakmice do kraja karijere. 3 1 1
Ros Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 nebeska pravda ona dva promasena bacanja vilbekinoglua 4
garmonbozia Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 1 minute ago, harper said: Bio je ne faul nego faulcina. Ništa pogrešno nije rekao doduše, ispala mu lopta jer ga je odvalio po ruci 😀 1
Lord Stef Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Prodao im Wilbekin utakmicu sa dva promasena bacanja al ko ih jebe dosta smo im se i mi nudili
J.R. Cash Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 1 minute ago, Fins fleet said: Ma znam, samo sam hteo da kazem kako nam nije bitno, tucemo ih tamo kako god okrenes. Zajebi to, dosta mi je ovoga
Joe D Posted November 14, 2022 Author Posted November 14, 2022 Just now, Fins fleet said: Ma znam, samo sam hteo da kazem kako nam nije bitno, tucemo ih tamo kako god okrenes. nemoj leba ti, nek pobede oni ovo danas.
MocaVukotic Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Uh dobra utakmica, konacno sa happy endom. Nisam mislio da cu ovo nekad reci, ali svaka cast guduricu i risticu, izvukose ovo. Ali bitim, kakav igrac, video sam ga jos prosle godine, jebo nas je sa bursom, kao iz stare yu skole 2
steins Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Jel ovo Sedlaček upravo reče kako je utakmicu turska izgubila jer je igrao samo Vilbekin pa ostali igrači npr BItin nisu mogli da udju u meč?
theanswer Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 1 hour ago, Joe D said: izgledamo dosta bolje nego sto sam ocekivao za sad. valja preziveti risticeve minute, koliko god ih bude. Šta kažeš? 1
Djolle Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Počinje kzš, da vidimo Atamana kako pizdi, pitao bih za Micića jedno 5 puta... Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 2 2 1
steins Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 U drugim vestima - Kalates 5 izgubljenih lopti
harper lee Posted November 14, 2022 Posted November 14, 2022 Ukazao se pravi Vladimir Lucic u poslednjih deset sekundi. Ristic x faktor u napadu kad su Turci pretili da uzmu utakmicu ali, brate mili, koliko taj covek ne zna i ne moze u odbrani, Mitrovic je danas u odnosu na njega izgledao kao Kuzmic licno. Radanov posteno izmaltretirao Vilbekina. Cak i Dobric koji vola ne moze da ubode od pocetka sezone metnuo dve trojke, izgleda je shvatio da je dobio trenera pa mora da se igra nesto. Ali ona reakcija u odbrani kad ga je Vilbekin poslao po burek je postala vintage Dobric. Jedini koji me je bas razocarao je Andjusic. Igras ovakvu utakmicu i sve vreme se krijes od lopte a na kraju kad moras da sutnes jer si ostao sam kao duh ispalis air-ball. Bilo je uzasno losih rola veceras (Jaramaz, Kuridza, Lucic i Jovic u vecem delu utakmice) ali igrac koji odigra lose je u kategoriji "jebi ga, desava se" a igrac koji skine odgovornost sa sebe treba da se zapita zasto se uopste bavi profesionalnim sportom. Riletu svaka cast sto je zategao one tri trojke u poslednjoj cetvrtini, sve mi je zivce pokidao muflonisanjem u odbrani ali je imao muda da uzme i pogodi te suteve kad nista nismo mogli da ubacimo spolja. 1
Recommended Posts