November 14, 20222 yr Popular Post Rile je dobio ovu utakmicu. Odrzao nam je glavu iznad vode kad smo tonuli.
November 14, 20222 yr Sta je falilo napadu?Prebrzo. Jeste se lepo otvotio mitrovic ali prebrzp.Sent from my SM-N970F using Tapatalk
November 14, 20222 yr Ovo je Gudurina utakmica sa ofanzivne strane... Sve ključne poene je dao, dve asistencije za 3 u zadnjoj četvrtini... Sa defanzivne Radanov i Luče, na kraju... Luče je bio loš jako, ali kad je trebalo, eto ga... Atamane, puši ga sa pristiskom na sudije...
November 14, 20222 yr Author Popular Post Sad znamo da Rile nema lateralne kretnje jer mu se muda vuku po podu.
November 14, 20222 yr Author 1 minute ago, steins said: Prebrzo. Jeste se lepo otvotio mitrovic ali prebrzp. Sent from my SM-N970F using Tapatalk covece, savrsen napad bio, ispala mitrovicu lopta
November 14, 20222 yr Dobro, realno su turci stare samoubojice u završnicama al ko ih jebe. Nego, kako glasa forum - oćemo li da najurimo Ristica iz repke?
November 14, 20222 yr Just now, Fins fleet said: Mislis ajmo jos Grke? Mislim ; Ajmoooo Grci u Belgiji! Ako dobiju, mi smo s pobedom doma protiv Britanije i teoretski na SP.
November 14, 20222 yr 2 minutes ago, Joe D said: covece, savrsen napad bio, ispala mitrovicu lopta Bio je ne faul nego faulcina.
November 14, 20222 yr Just now, J.R. Cash said: Mislim ; Ajmoooo Grci u Belgiji! Ako dobiju, mi smo s pobedom doma protiv Britanije i teoretski na SP. Ma znam, samo sam hteo da kazem kako nam nije bitno, tucemo ih tamo kako god okrenes.