*edited by mod Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 56 minutes ago, Plajvi said: Ostoja peder kupio EL, repstacija propo Pa šta je čekao sve ove godine da aktivira tu kupovinu :( A evo i jedne inicijative koju svi možemo da podržimo
fandorin Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 3 hours ago, Heaviside said: Pokrio sam to u svoja dva posta. To ti je FMP + Hemofarm + Dule u Dudinom sistemu. Naravno bilo je i nekih ekscesa tipa Bjelica. Ovo baš ne razumem. Taj sistem je postavio Duda?
Heaviside Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 U reprezentaciji/savezu. Promenio je i sistem takmičenja mlađih kategorija ali ti igrači nisu prošli kroz njega.
omiljeni Posted September 12, 2022 Posted September 12, 2022 54 minutes ago, *edited by mod said: Pa šta je čekao sve ove godine da aktivira tu kupovinu :( A evo i jedne inicijative koju svi možemo da podržimo evo im i spisak da ture na spomenik 2
Dankan Ajdaho Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 16 hours ago, Filozof manijak said: Da sam ja selektor kod mene Gudura više ne bi video repku Hteo sam samo ovo da napišem ali si me preduhitrio. Zahvaljujem.
Hele Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Mi smo stvarno izgubili jednu utakmicu. Izgubljena takmica protiv Francuske u Beogradu 2005. je bila mnogo vise od poraza na samo toj utakmici. Puklo je medju igracima, u odnosima igraca i trenera... Moglo je da se nasluti u grupi, na pripremama, godinama u nazad... Sada toga nema. Nema prljavog vesa. Ne postoji skriveni razlozi. Jednostavno smo izgubili jednu utakmicu taj dan. Red je da sazrimo i damo poverenje jednom i napravimo kontinuitet. 4 2
hefaca Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Tacno pre 8 godina! Istorija se ne ponavlja...
raskopcani Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 1 hour ago, Hele said: Mi smo stvarno izgubili jednu utakmicu. Izgubljena takmica protiv Francuske u Beogradu 2005. je bila mnogo vise od poraza na samo toj utakmici. Puklo je medju igracima, u odnosima igraca i trenera... Moglo je da se nasluti u grupi, na pripremama, godinama u nazad... Sada toga nema. Nema prljavog vesa. Ne postoji skriveni razlozi. Jednostavno smo izgubili jednu utakmicu taj dan. Red je da sazrimo i damo poverenje jednom i napravimo kontinuitet. Ja se ne bih kladio
Have_Fun Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Ovaj topic je izbaksuzirao! Bukvalno je Eliminaciona faza bez Srbije -.-
Heaviside Posted September 13, 2022 Posted September 13, 2022 Nek jede govna i Kari, morao je da odradi i sledeci prozor. 3
Recommended Posts