Hele Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 8 minutes ago, Jimmy Kowalski said: Dzoli Mijatovic nas je vodio ako se dobro secam. Igrali su za nas i Micic, Milutinov, Andjusic.. Nije to Andjusic iz Partizana.
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Nije, to je mladji buraz Luka. Ali da, na tom Svetskom je slabo igrao. Na prethodnom Evropskom je bio mnogo bolji..
Joe D Posted September 10, 2022 Author Posted September 10, 2022 8 hours ago, omiljeni said: Saletove 3 srebrne medalje -> osrednji selektor Teodosićeve 3 srebrne medalje -> Teo legenda, Teo lice repstacije, Teo Kića Moka Praja Ćosić Mirza Mt Rushmore repstacije skoro kao da vise razlicitih ljudi pise postove na forumu
Joe D Posted September 10, 2022 Author Posted September 10, 2022 8 hours ago, Hele said: Sedmorica koji su ta generacija 94/95 su sada u 12 na prvenstvu, a prva petorka nam bila Novak,Andric, Kutlesic, Jankovic, Salic 🤣 ne bih rekao da je ovo tacna petorka, micic i milutinov su poceli sigurno taj mec.
Hele Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Nije Milutinov, ali jeste Micic, on umesto Kutlesica samo.
Joe D Posted September 10, 2022 Author Posted September 10, 2022 sad sam morao da proverim, a gledao sam mec skoro. stvarno djoko salic poceo. mada nebitino, i dalje je milutinov igrao veci deo meca, ovaj jedva da je igrao. jokic je poceo drugo poluvreme. 1
Hele Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Nece nam ni trebati gej parada, Kad nas sve iskara Mario Prada!
Hele Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 Ako dobiju Turci mi mozemo da igramo tipa - Italija, Turska, Slovenija, Grcka/Nemacka tj. sve iste utakmice kao u avgustu. Bilo bi bas iskusno biranje pripremnih i savresena priprema za eliminacionu fazu.
Djolle Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 svileni se vraća?!Mislim da nema ništa od toga. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk 1
Milošica Posted September 10, 2022 Posted September 10, 2022 (edited) 3 hours ago, kud u maglu Simoviću said: svileni se vraća?! Mada ni ja ne verujem da ce igrati: Edited September 10, 2022 by Milošica 1
Recommended Posts