kud u maglu Simoviću Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 dinarski tip da se lakta i skače, moravski da pere ruke u moravi i da šutira 1 2
Svarog Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 6 minutes ago, Joe D said: da sutira fudbal to samo ovi iz Pasi Poljane i okolnih sela. al to je previše mikro lokacija da bi stalno imali dobru reprezentaciju.
Ratamahatta Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Pa i ta repstacija je najvisociija, samo to tamo ne treba
BWA Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 14 minutes ago, MiddleClass said: Super mi je to pozivanje na Saletovu igracku karijeru. Jbg, vrhunski igrac i osrednji trener / selektor. Ni prvi ni potonji... Osrednji trener da. Selektor- vrhunski. 2
pbg12345 Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 valja samo razdvojiti nipodostavanje djordjevica kao trenera od budala koje to rade uglavnom na navijackom osnovu i opravdane kritike za neke poteze, sa naglaskom na poslednje svetsko prvenstvo
napadaj Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 24 minutes ago, BWA said: Dobro, to je predgrađe. Koji si gtrovac 1 1
fancy claps Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 ajde bre da podrzimo momke koji su tu i koji su se odazvali. mnogo smo bre pogan narod.
Popular Post Calavera Posted September 9, 2022 Popular Post Posted September 9, 2022 14 minutes ago, fancy claps said: ajde bre da podrzimo momke koji su tu i koji su se odazvali. mnogo smo bre pogan narod. 11 hours ago, fancy claps said: micic je bio kardinalan na toj utakmici protiv italije. tu sam ga zamrzeo. 1 9
Кристофер Лумумбо Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 2 hours ago, MiddleClass said: Super mi je to pozivanje na Saletovu igracku karijeru. Jbg, vrhunski igrac i osrednji trener / selektor. Ni prvi ni potonji... Idi gledaj fuzbal, leba ti. 1
Mil@n Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 50 minutes ago, fancy claps said: ajde bre da podrzimo momke koji su tu i koji su se odazvali. mnogo smo bre pogan narod. Naravno da podržavamo, prvi put posle sto godina za neki sportski tim imam osećaj da ću se roknuti ako ispadnemo barem pre finala.
Heaviside Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Salo prosek, pitanje je da li je u 30 najboljih u svojoj profesiji u Evropi. Klošar. 1
Recommended Posts