Heaviside Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 minute ago, J.R. Cash said: Sto se katovanja Tea tice, na istom sam stanovistu kao tog dana. Ne treba nam previse igracki, ali voleo bih da je to uradjeno s vise stila. Famozni kult reprezentacije bi trebalo da radi u oba smera. to je to, ni manje ni vise. ne vidim ni da iko ovde tvrdi ista vise od toga, ja svakako ne.
Heaviside Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 minute ago, Кристофер Лумумбо said: nacin na koji se postupilo prema teu se postupa u savezima koji su raspadnuti, i to nema nikakve veze sa rezulatom reprezentacije vec sa minulim radom. teo je gromada, bukvalno primer svima sta znaci biti reprezetnativac jedne od najvecih reprezetnacija na svetu, legenda i nase i evropske kosarke. i samo da nagalsim da tacno moze da bude i ovo sto sam ja napisao kao i to da je pesic odradio odlican posao do sada. videcemo dalje, plasim se da ce nas stici sale-teova kletva. dva puta u prvoj petorci svetskog prvenstva.
Calavera Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 2 minutes ago, J.R. Cash said: Sto se katovanja Tea tice, na istom sam stanovistu kao tog dana. Ne treba nam previse igracki, ali voleo bih da je to uradjeno s vise stila. Famozni kult reprezentacije bi trebalo da radi u oba smera. daj neki primer, kako bi ti to izveo?
Joe D Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 2 minutes ago, Кристофер Лумумбо said: nacin na koji se postupilo prema teu se postupa u savezima koji su raspadnuti, i to nema nikakve veze sa rezulatom reprezentacije vec sa minulim radom. teo je gromada, bukvalno primer svima sta znaci biti reprezetnativac jedne od najvecih reprezetnacija na svetu, legenda i nase i evropske kosarke. i samo da nagalsim da tacno moze da bude i ovo sto sam ja napisao kao i to da je pesic odradio odlican posao do sada. videcemo dalje, plasim se da ce nas stici sale-teova kletva. sta je tacno salova kletva? coveku istekao ugovor.
J.R. Cash Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 minute ago, Calavera said: daj neki primer, kako bi ti to izveo? Ne zvati ga da bi ga katovao prvog. Nema sanse da je Kari nesto novo saznao u tih sedam dana. 1 1
johan nagel Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Ма ми смо склони да мењамо причу како ветар дуне. До јуче је Јокић био пичка дебела, издајник, јајара којој се јебе да игра за репрезентацију итд а сутра ако освојимо европско с њим биће легенда, цар, краљ, Јокара мвп наш. Слично је и са Теодосићем сад. Од лика који је имао статус легенде отприлике, оно Тео цар увек је ту за репку, не бира такмичења, муда до пода, како је само јебао Шпанце и сл до матор је, проп’о, бахат, безобразан, егоманијак, реметилачки фактор терај га у курац. Так’и смо ти ми. 3 1
Кристофер Лумумбо Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Just now, Joe D said: sta je tacno salova kletva? coveku istekao ugovor. salova keltva je moja kovanica, oznacava kaznu koju smo zasluzili za onoliko prosipanih govana po najboljem slektoru u poslednjih 20 godina i onakvoj igrackoj legnedi. ne verujem u karmu ali ako ce negde da proradi to je ovde. 3
Кристофер Лумумбо Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Just now, johan nagel said: Ма ми смо склони да мењамо причу како ветар дуне. До јуче је Јокић био пичка дебела, издајник, јајара којој се јебе да игра за репрезентацију итд а сутра ако освојимо европско с њим биће легенда, цар, краљ, Јокара мвп наш. pricaj u svoje ime!
zmanic Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 4 minutes ago, Heaviside said: dva puta u prvoj petorci svetskog prvenstva. Neka sad sedne sa bratom i kumom ispred TV pored bazena pa neka odgleda ta dva SP preko YT-a, muziku ne mora da zove 1
Joe D Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 Just now, Кристофер Лумумбо said: salova keltva je moja kovanica, oznacava kaznu koju smo zasluzili za onoliko prosipanih govana po najboljem slektoru u poslednjih 20 godina i onakvoj igrackoj legnedi. ne verujem u karmu ali ako ce negde da proradi to je ovde. aha, sad igrace vreba karmicka pravda jer su internet ratnici kenjali po nekome, razumljivo. 2
Amos Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Po toj varijanti bi i kojota trebalo da stigne kosmička karma da mu Debeli donese titulu posle 20 godina
Кристофер Лумумбо Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 1 minute ago, Joe D said: aha, sad igrace vreba karmicka pravda jer su internet ratnici kenjali po nekome, razumljivo. da, ja u to iskreno verujem, a gledam i u solju. mozete mi sa javiti u dm.
Milošica Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Jokic ce mnogo da place kad bude primao MVP nagradu na kraju turnira i kad bude himna i sve to.
Popular Post harper lee Posted September 9, 2022 Popular Post Posted September 9, 2022 (edited) 10 minutes ago, Calavera said: daj neki primer, kako bi ti to izveo? Sednu Pesic i Danilovic sa Teom i kazu mu - Vidi, igracemo kosarku gde svako ima da pegla i nosi peskire Jokicu, ti nisi ni taj igrac ni taj karakter, daj da izmislimo neku povredu da ne bude da je veliki Teo ispao kao svaki drugi igrac, zaduzio si nas preko glave. Kad prodje prvenstvo organizovacemo tvoj oprostaj u Areni kakav Srbija jos nije videla i poslati te u penziju kao onog igraca kakvog svi pamtimo i u skladu s onim sto si dao reprezentaciji. Nemoj da pravimo dramu oko toga, niti to timu treba, niti si ti zasluzio da se na taj nacin povlacis po medijima. Mozda bi Teo pristao na to, mozda ne bi, ali je svakako trebalo da se pokusa. Na zalost, mi 'ladno imamo predsednika saveza koji izjavljuje da je to sa Teom trebalo drugacije da se izvede. Pa, ko je to trebalo da izvodi, care? Covek se sakrio iza Pesica i oprao ruke za svaki slucaj, ako stvari krenu po zlu. U pravu je Kojot, ovakve stvari se desavaju kad je savez u raspadu. Edited September 9, 2022 by harper 13 1
Joe D Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 eto da ima i milosica s kim da razgovara na forumu
Recommended Posts