Ludi Žika Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 13 hours ago, bradilko said: ma kakav on. nije on kalibar. zna cake, cita mnogo ali nema licnost. npr ne daj boze da mi dodje u partizan. pre bih pozeleo canka nego miloja. Lik gostuje na Balkaninfu jbg
freakns Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 6 hours ago, Djolle said: Iznenadio me podatak da ovaj tim i onaj koji je izgubio od Italije za plasman na OI ima samo 3 ista igrača. Micić Kalinić i Davidovac. Sent from my Redmi Note 9S using Tapatalk s time da je Micic igrao s pokidanim misicem a Kalina jos nije izasao iz povrede i imao snage za 10-15 min... to su inace minuti koje smo dobili. ako se ne varam, Kalinic je bio nekih +15 na toj tekmi. 1
Joe D Posted September 9, 2022 Author Posted September 9, 2022 https://www.fiba.basketball/oqt/serbia/2020/game/0407/Serbia-Italy#|tab=boxscore
Djolle Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Petrusev i Andjusic bili najefikasniji, nema tu sreće. Ključna razlika, pored Jokića, je što imamo bekove kompatibilne sa Vasom, koji pre svega kidaju u odbrani, umesto Tea i Andjusica. Ako ovako igramo i stignemo daleko, svi će na kraju aplaudirati matorom sto nije poveo Tea.
fancy claps Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 7 minutes ago, Djolle said: Ako ovako igramo i stignemo daleko, svi će na kraju aplaudirati matorom sto nije poveo Tea. aplaudirali su mu i pre nego sto smo odigrali prvu utakmicu. vladace vucic 1000 godina. micic je bio kardinalan na toj utakmici protiv italije. tu sam ga zamrzeo.
James Marshall Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 nemojmo se frljati izrazima čije značenje ne razumijemo baš
fancy claps Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 duboko se izvinjavam. dodaj tm na kardinalan ako ce biti lakse.
cedo Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 7 hours ago, harper said: Ono sto ohrabruje pred pocetak eliminacione faze je da smo dve najbolje utakmice odigrali posle dana pauze jer se u Berlinu nece igrati dan za danom. valjda ohrabruje to sto momci trce kao navijeni 40 minuta mi smo nadtrcali finsku. svakako da je za takvu igru neophodno da ne igras dve utakmice u 3 dana uopste se ne plasim nikoga dobili smo i grke i i turke kuci kad smo morali ne strepim uopste a cak se i ne zamaram rezultatom jer momci igraju full, sa vicom i daju sve od sebe ... divota 5
freakns Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 9 minutes ago, fancy claps said: aplaudirali su mu i pre nego sto smo odigrali prvu utakmicu. vladace vucic 1000 godina. micic je bio kardinalan na toj utakmici protiv italije. tu sam ga zamrzeo. Micic je igrao sa pokidanim misicem(povreda na zagrevanju). covek bukvalno nije imao jednu nogu na toj tekmi.
James Marshall Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 i najbolje je da se selektoru ne aplaudira kad osvoji nešto jer je odstranio igrača kog nije vidio svom planiranom timu, moram priznati da ne pratim logiku
fancy claps Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Just now, James Marshall said: i najbolje je da se selektoru ne aplaudira kad osvoji nešto jer je odstranio igrača kog nije vidio svom planiranom timu, moram priznati da ne pratim logiku vucic ce vladati 1000 zato sto mu se aplaudiralo samo zato sto je odstranio kapitena, pre nego sto smo odigrali ijednu utakmicu. profesionalni klubovi u svetu, mislim na nba klubove - dakle timovi za koje se ne igra volonterski kao za reprezentaciju, vec placaju igrace visemilionskim ugovorima - produzavaju ugovore sa svojim legendama i kad im vise nisu potrebne za rezultat, i kad ih preplacuju, jer je tako sportski red, jer se tako gradi kult dobre organizacije. u srbiji, sta radimo, non-stop kukamo za nepostojecim kultom reprezentacije, kako niko nece da se odazove, nikog ne zanima zemlja vec samo pare, itd. i onda pojavi se pesic, posece mimo svakog sportskog bontona coveka koji se uvek odaziva i 15 godina herojski nosi reprezentaciju. i kako srbi reaguju? bravo majstore, to je cvrsta ruka! da se zna ko je gazda! zato ce vucic da vlada 100 godina. mozda i 1000. 1 2
Jimmy Kowalski Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 Ja cu mu aplaudirati u svoja 4 zida.. 1
zmanic Posted September 9, 2022 Posted September 9, 2022 25 minutes ago, James Marshall said: nemojmo se frljati izrazima čije značenje ne razumijemo baš "da se puvamo" što bi reko komšija Sveta Pešič 1 1
Popular Post James Marshall Posted September 9, 2022 Popular Post Posted September 9, 2022 2 minutes ago, fancy claps said: vucic ce vladati 1000 zato sto mu se aplaudiralo samo zato sto je odstranio kapitena, pre nego sto smo odigrali ijednu utakmicu. profesionalni klubovi u svetu, mislim na nba klubove - dakle timovi za koje se ne igra volonterski kao za reprezentaciju, vec placaju igrace visemilionskim ugovorima - produzavaju ugovore sa svojim legendama i kad im vise nisu potrebne za rezultat, i kad ih preplacuju, jer je tako sportski red, jer se tako gradi kult dobre organizacije. u srbiji, sta radimo, non-stop kukamo za nepostojecim kultom reprezentacije, kako niko nece da se odazove, nikog ne zanima zemlja vec samo pare, itd. i onda pojavi se pesic, posece mimo svakog sportskog bontona coveka koji se uvek odaziva i 15 godina herojski nosi reprezentaciju. i kako srbi reaguju? bravo majstore, to je cvrsta ruka! da se zna ko je gazda! zato ce vucic da vlada 100 godina. mozda i 1000. A Pešić je neki anonimus u srpskoj košarci, bez ikakvih prethodnih zasluga, doveli ga iz Saveza jer je drugar sa Tomaševićem i Danilovićem, pika s njima basket pa hajde kao ti. Odbacio je igrača koji mu se nije uklapao. Ljudski, energetski, igrački, psihološki, kako god. Odgovaraće za svoje odluke. Vučićevski je baš suprotno, uvući u svoju orbitu svakog ko ima i 1% popularnosti da ne bi krnjio idealnu sliku, a teške odluke stalno odlagati. 11 1 1
Recommended Posts